![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nie działający bufek z wiedzą przy wrzucaniu wrażki [X]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: angelacn Czas: czały czas Opis: na soplach/chłodach bufek z wiedzą nie wbiega na % wrzucanej wrażki.wynik bez względu na 16 wiedzy którą daje bufek(w świątyni z której korzystam) zawsze wynosi 58% w 1 rundzie gdy wrażka jest pierwszym wrzucanym debufem.natomiast jesli chodzi o celność strzałów odnosze wrażenie że % wrecz spada o 1 jesli chodzi o podpałke mówię tu nadal o 1 rundzie walki bez używania dodatkowych debufów obniżających obrone.kulki i meteo nie sprawdzałam.nie sprawdzałam również jak sprawa wygląda na innych mobach.nie załączam ss gdyż nie ma możliwości sprawdzenia czy w danym momencie miałam czy nie miałam bufy _________________ s3 Angelacn IVincere aut mori |
22 Lis 2012, o 15:04 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Twoja wiedza i wiedza moba jest przeliczana, do tego uwzględniana jest celność uroku oraz lvle atakującego i broniącego. Dopiero po zliczeniu tego wszystkiego wyświetlana jest szansa na powodzenie ataku.
Jeżeli pamiętam Nasze testy na fyodorze, to zwiększenie wiedzy o 20 punktów zwiększało dopiero celność o 1%. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
22 Lis 2012, o 22:23 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 20:40 Posty: 129 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Z tego co ja widziałem w wypowiedziach to przedziały nie są równe i na początku potrzeba mniej by podnieść celność
Angelacn? Możesz napisać ile było wiedzy przed buffkiem i na jakim mobie testowane? _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
23 Lis 2012, o 11:23 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
może ja to źle interpretuję, ale wydaje mi się willy że właśnie napisałeś że te buffy są guzik warte ^^
|
23 Lis 2012, o 18:06 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
a ja dementuje słowa Willego +20 wiedzy nie zmienia zaklętych 58%...no i lvl też był up więc tymbardziej % powinien skoczyć
_________________ s3 Angelacn IVincere aut mori |
25 Lis 2012, o 01:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |