![]() |
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
2 Propozycje do wyboru
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
![]() |
Cieszcie się że jest ochronka, a nie narzekacie...
Z ochronka wbilem mojemu psu(40 lvl) 150k expa(dla porównania mam 59 lvl), chcialem sobie poexpic na masywie - poprosiłem kolegę o zabicie, bo chcialem włączyć psa - jeden ded i masz 2 dni spokoju... |
|
22 Lis 2012, o 22:48 |
|
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 31 Sie 2012, o 13:58 Posty: 23 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
O widze walczysz o coraz wyższe miejsce w top zabójcach na moim serwerze.
Jak mnie dedniesz postaram się nie zapomnieć ci podziękować za ochronkę i jeszczer się z deda ucieszyć. :/ _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
22 Lis 2012, o 22:54 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Maj 2012, o 22:37 Posty: 130 Podziękowano: 54 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Wotaher Serwer: Tolnor ![]() |
Widze znowu nie pyklo pvp? Macie ochrone na 2 dni wiec nie wiem jak mozna isc na icha, pasc, isc znow i znowu pasc od hlvl. To znaczy ze albo masz czache/tarcze albo walczyles w pvp. Wiec to jedynie Twoja wina. Bylo nie wbijac np takiej tarczy w walkach 5vs1 zeby pozniej plakac ze czaszki sie odwdziecza
![]() |
|
22 Lis 2012, o 23:30 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
a ty czytasz czy nie bardzo?
w ten sposób pvp to zabawa wyłącznie dla najwyższych poziomów, bo reszta nie może sobie zbić ochronki. i można iść na ichtiona, paść, przez dwa dni nie mieć czasu na grę, potem się zalogować i znowu iść na ichi i paść. to jest bardzo dobra myśl, żeby ta ochronka była liczona wg czasu spędzonego w grze a nie rzeczywistego ^^ |
|
22 Lis 2012, o 23:33 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Wotaher napisał(a): Widze znowu nie pyklo pvp? Macie ochrone na 2 dni wiec nie wiem jak mozna isc na icha, pasc, isc znow i znowu pasc od hlvl. To znaczy ze albo masz czache/tarcze albo walczyles w pvp. Wiec to jedynie Twoja wina. Bylo nie wbijac np takiej tarczy w walkach 5vs1 zeby pozniej plakac ze czaszki sie odwdziecza ![]() niech żyje zgrabność i czytanie ze zrozumieniem nie czyta się co 5 słowa ludzie chcą pvp ale ze swoim lvl czytanie nie boli ironka napisał(a): a jak ktoś chce uczestniczyć w walkach pvp, czyli nie biega ciągle na ochronce, to owszem może być ubijany co pięć minut. i tu chodzi o lvl 100 ubijające lvl np 25 |
|
22 Lis 2012, o 23:40 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
ironka napisał(a): a ty czytasz czy nie bardzo? w ten sposób pvp to zabawa wyłącznie dla najwyższych poziomów, bo reszta nie może sobie zbić ochronki. i można iść na ichtiona, paść, przez dwa dni nie mieć czasu na grę, potem się zalogować i znowu iść na ichi i paść. to jest bardzo dobra myśl, żeby ta ochronka była liczona wg czasu spędzonego w grze a nie rzeczywistego ^^ Zależy do czego dążymy, ja chce wyexpic psa, ty chcesz sobie polac bossy, nigdy nie widziałem cb na mokrych więc ... |
|
22 Lis 2012, o 23:47 |
|
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Maj 2012, o 22:37 Posty: 130 Podziękowano: 54 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Wotaher Serwer: Tolnor ![]() |
Czytam dobrze. Usmialem sie wysmienicie
![]() ![]() |
|
22 Lis 2012, o 23:51 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
seba, no właśnie dlatego mnie nie widziałeś, że jestem praktycznie wyłączona z walk pvp, również tych wyrównanych. i przyznam że nieco mnie to uwiera, ale zmusza mnie do tego konieczność szanowania ochronki (też ze względu na ogara).
Wotaher, ciężko się z tobą dyskutuje ^^ wierz mi albo nie, ale nie pakuję się w żadne awantury, a wyjście na czerwone bez ochronki kończy się błyskawicznym zgonem. ubić moderatora to nawet jeszcze większa frajda, nie? ![]() |
|
22 Lis 2012, o 23:55 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Wotaher napisał(a): Czytam dobrze. Usmialem sie wysmienicie ![]() ![]() tylko czekałem aż ktoś wyskoczy z red polem heh dobra każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie red pole już było wymyśliłeś coś jeszcze? bo co do awantur lvl 100+ biją co się rusza z nudów nie wiem może u ciebie na serwie tak nie jest ale na s2 tak jest.Stoją stadami po 3 przed wyjściem z ichtiona i biją każdego kto się napatoczy no chyba że mają podobny lvl to nie atakują uważasz że jeżeli 100 lvl bije 30 to jest kox tak? A mały lvl ma biegać do kolegi weź mnie zabij bo chce na bossy pochodzić przez 2 dni ironka Przykro mi to mówić, ale nic chyba nie wskóramy będą pisać o red polu i ochronce jak zauważyłem piszemy, o co nam chodzi a tu każdy red pole i ochronka nic po za tym pvp jest tylko, gdy wbijesz 90 i do bicia małych lvl do niczego więcej tak wszyscy widzę twierdza tu i ewentualnie do robienia ochronek:/ patologia na wesoło Ostatnio edytowany przez blood.18 23 Lis 2012, o 00:05, edytowano w sumie 3 razy |
|
22 Lis 2012, o 23:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 31 Sie 2012, o 13:58 Posty: 23 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Wotaher napisał(a): Jesli pakujesz sie w awantury to sie nie dziw ze jak wyjdziesz na reda to moze sie to zakonczyc tragicznie ![]() nie granie codziennie to zbijanie ochronki według ciebie? Bo dla sporadycznych graczy to jest właśnie gra bez ochronki cały czas, i nijak to się ma do zbijania jej. _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
22 Lis 2012, o 23:59 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |