Strona 3 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wybieranie ras , sylwetek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
już robię spis umiejętności i ras . Może jeszcze dziś albo jutro zamieszczę to.
_________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
25 Lis 2012, o 20:00 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Podwójny napisał(a): alpinus4 napisał(a): Proponuję aby dodać tworzenie sylwetki sylwetki ciała . Można by było być tak wysokim i tęgim jak by się chciało . Można by też było dodać wybieranie rasy np. centaura , elfa . Ja mam pytanie do autora tego tematu, to jest Taern czy GTA? P.S: Nie przejdzie, każda profesja ma charakterystyczną posturę ciała, dodanie sylwetki itp. to byłaby żenada. Nie wystarcza wam wygląd twarzy? Dasz sobie grubą postać tak, żeby Ci zagrociła całe miejsce w walce, i bedzie to służyło do tego żeby zablokować drużynę lol. To taern , (nigdy nie grałem w gta) ale wiem co to za gra _________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
25 Lis 2012, o 20:58 |
|
Uczeń Simona
|
alpinus4 napisał(a): malutkiplemion napisał(a): alpinus4 napisał(a): Proponuję aby dodać tworzenie sylwetki sylwetki ciała . Można by było być tak wysokim i tęgim jak by się chciało . Można by też było dodać wybieranie rasy np. centaura , elfa . I po co to komu? A ty byś nie chciał być w grze wyższy ? Ale co to ma do gry?? wyzszy nizszy wszystko jedno _________________ Już nie gram. |
27 Lis 2012, o 21:58 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@up
No to po co Ci zmiana wyglądu ? Przecież to nic nie wnosi do gry ? Naprawdę zastanów się zanim coś napiszesz. |
28 Lis 2012, o 17:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dokładnie. Po co te zmiany wyglądu twarzy,zmiany płci,zmiany nazwy i zmiany wyglądu przedmiotów. A no po to by urozmaicić grę i żeby nie każdy wyglądał tak samo.
Pozwolę sobie porównać WOTa z Taernem. W Wocie najważniejsza jest maszyna,na wygląd i nick gracza podczas walki nikt nie zwraca uwagi. Natomiast w Taernie z mojego punktu widzenia,jedną z ważniejszych rzeczy jest właśnie nick gracza i sposób bycia. Oczywiście eq też jest ważne ale w mniejszym stopniu. _________________ 'Just look at the flowers' |
28 Lis 2012, o 17:59 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Myślę że byłoby tak że połowa traktowała by to poważnie traktowała a połowa robiła by sobie 3 metrowych murzyno-orko-centaurów i byłaby taka sama sytuacja jak z kolorowaniem eq (hełm czewony zbroja żółta [twierdzi że złota] spodnie niebieskie a buty różowe)
_________________ Magdziakk ŁUK-42LVL OFF Futre barba-37LVL OFF Scarface łuk- 35LVL ON SCARFACE ŁUK KOKS SILNY |
28 Lis 2012, o 19:36 |
|
Uczeń Simona
|
_________________ Seq-66Druid |
30 Lis 2012, o 23:52 |
|
Błądzący w Tunelach
|
magdziakk napisał(a): Myślę że byłoby tak że połowa traktowała by to poważnie traktowała a połowa robiła by sobie 3 metrowych murzyno-orko-centaurów i byłaby taka sama sytuacja jak z kolorowaniem eq (hełm czewony zbroja żółta [twierdzi że złota] spodnie niebieskie a buty różowe) A to akurat fajnie wygląda a z murzyno-orko-centaurami to co ci sie ubzdurało? Rasę jedna osoba może mieć jedną... |
1 Gru 2012, o 09:24 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Rasy :
- centaur - elf - faun - krasnolud (karzeł , gnom ) - ork - minotaur - satyr Każda z ras by miała na początku czegoś więcej : - centaur - moc 11 , wiedza 11 , siła 12 , zręka 6 - elf - moc 11 , wiedza 11 , zręka 12 , siła 6 - faun - moc 8 , wiedza 9 , zręka 12 , siła 11 - krasnolud - moc 9 , wiedza 10 , zręka 8 , siła 13 - ork - moc 11 , wiedza 7 , zręka 9 , siła 13 - minotaur - moc 7 , wiedza 6 , zręka 8 , siła 19 - satyr ( duch ) - moc 16 , wiedza 10 , zręka 7 , siła 7 Orka , satyra i minotaura można wykluczyć _________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie Ostatnio edytowany przez alpinus4, 20 Gru 2012, o 21:07, edytowano w sumie 1 raz |
19 Gru 2012, o 20:11 |
|
Uczeń Simona
|
alpinus4 napisał(a): Rasy : - centaur - elf - faun - krasnolud (karzeł , gnom ) - ork - minotaur - satyr Każda z ras by miała na początku czegoś więcej : - centaur - moc 11 , wiedza 11 , siła 12 , zręka 6 - elf - moc 11 , wiedza 11 , zręka 12 , siła 6 - faun - moc 8 , wiedza 9 , zręka 12 , siła 11 - krasnolud - moc 9 , wiedza 10 , zręka 8 , siła 13 - ork - moc 11 , wiedza 7 , zręka 9 , siła 13 - minotaur - moc 7 , wiedza 6 , zręka 8 , siła 19 - satyr - moc 16 , wiedza 10 , zręka 7 , siła 7 Nie no za dużo tych ras, 3 lub 4 w zupełności wystarczą A przypadkiem nie lepiej wybrać np. Argonianin? (Ze Skyrim'a) takie jakie te tu wymieniłeś są prawie w każdej grze a to ma być oryginalne co nie? _________________ Seq-66Druid Ostatnio edytowany przez shaadY, 19 Gru 2012, o 20:22, edytowano w sumie 1 raz |
19 Gru 2012, o 20:17 |
|
Strona 3 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |