![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Znajomi i platyna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Postanowiłem zwiększyć ilość znajomych - mówię sam do siebie "Koniec mizantropii"
![]() Zwiększam ilość miejsc w znajomych i nic... jeszcze raz i nic. Zdenerwowany naklikałem się kilka razy i mi wskoczyło +1. Uradowany myślę, czemu 20 razy klikać żeby zwiększyć o 1 ? Patrze na platynę, jest ok, chyba tyle samo co miałem a na pewno nie 100 mniej. Poklikałem sobie tak kilkanaście razy jeszcze (dodam, że miejsca zwiększały się co 4-5-6 kliknięć anie po każdym). Uradowany, że mogę mieć teraz aż 30 znajomych wysłałem zaproszenia. Siup siup relog, na alta, z powrotem na Wulgarfa i nagle ku mojego niespotykanemu altruizmowi i chęci pomocy Taernowi .... straciłem 450 platyny zyskując 90 dodatkowych miejsc. Prośba, czy można byłoby prosić o zmniejszenie liczby znajomych do 30 i zwrócenie platyny za te 70 miejsc ? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
24 Sty 2011, o 22:30 |
![]() |
![]() |
|
Zmieścisz teraz połowę Taernu.
![]() Ktoś korzystał z tej opcji? Występują podobne błędy i mają one związek z lagami? Czy może działa powiększania liczby znajomych bez problemów? _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Sty 2011, o 22:33 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
wyślę Ci zapro (wszystkimi postaciami), chyba masz jeszcze wolne miejsca
![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
24 Sty 2011, o 22:39 |
![]() |
![]() |
|
@Jagle
Mało śmieszne xD Aż tyle osób to ja w całej grze nie znam ![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
24 Sty 2011, o 22:43 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Taiemnicy, Dachowiec, Mojda, burza3... tyle tego jest...
_________________ ![]() |
24 Sty 2011, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Potwierdzam - też się kiedyś w to bawiłem. Potrzebowałem tylko jednego miejsca w znajomych to klikam, nic, drugi raz, nic, dopiero za piątym kliknięciem zaskoczyło to ok wysyłam zapro. Relog, log patrze mam jeszcze 4 miejsca więcej - hura, tylko że platyny mniej ale nie będę płakał.
Proponuję to naprawić. _________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
24 Sty 2011, o 22:56 |
![]() |
![]() |
|
Gdyby to było 20 platy to ok, ale to jest 400
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
24 Sty 2011, o 23:14 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Oddałem platynę. Sprawdzę tych znajomych.
|
25 Sty 2011, o 10:32 |
![]() |
![]() |
|
Dziękuje jest ok
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
25 Sty 2011, o 16:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |