![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poradnik
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: wrqrqwr Czas: wqrqrqwr Opis: Witam.! Pierwszy raz gram Sheedem na s5. Chciałbym abyście mi powiedzieli w co ładować itp. Stwórzcie mi Poradnik jak grać sheedem od 1 lvl Dziękuję i pozdrawiam !! kolor zielony i czerwony sa zarezerwowane dla administracji. Pirek _________________ Nick: TrollujeCie Level: 42 (Nadal rośnie) Serwer: Serwer 5 Profesja: Sheed |
|
14 Gru 2012, o 13:34 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Jak nie zauważyłeś są już poradniki na każdą klasę
Strona główna - 3 temat od góry _________________ ♫ Music Is My Life ♫ S2 OFF S5 ON ![]() Chcesz avatar/sygne? Napisz w Grze lub Pw tu ![]() |
|
14 Gru 2012, o 13:38 |
![]() |
|
![]() |
||
Zauważyłem tylko tam są od 30 lvl a nie od 1 jak sie gra ITP
_________________ Nick: TrollujeCie Level: 42 (Nadal rośnie) Serwer: Serwer 5 Profesja: Sheed |
|
14 Gru 2012, o 13:40 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Może ktuś napisze może nie...
Głównie jest jak wszystko ma wyglądać na 30 lv i dalej... Ja się nie znam na sh więc ci nie powiem:) _________________ ♫ Music Is My Life ♫ S2 OFF S5 ON ![]() Chcesz avatar/sygne? Napisz w Grze lub Pw tu ![]() |
|
14 Gru 2012, o 13:49 |
![]() |
|
![]() |
||
No właśnie wszystko od 30
![]() Niech bedzie ktoś tak miły i zrobi ![]() _________________ Nick: TrollujeCie Level: 42 (Nadal rośnie) Serwer: Serwer 5 Profesja: Sheed |
|
14 Gru 2012, o 14:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Maj 2012, o 22:37 Posty: 130 Podziękowano: 54 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Wotaher Serwer: Tolnor ![]() |
A ja chce 2x Blask Allenor zmij kaishi attawe i Gothdar. Pisac do Sedit na s1. Przyjme z checia. A na powaznie... co to za problem wbicie 30 lvla... kupisz plate i reset zrobisz jak zwalisz. Trudno. Ucz sie na bledach.
|
|
14 Gru 2012, o 14:11 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 2 Gru 2012, o 10:47 Posty: 12 Miejscowość: Okolice Poznania Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Pia ![]() |
Najlepsze obstawienie PA dla Sheed
To tak:] 1lv - Lewy prawy na 1 all PA w siłe 2lv - lewy pr. na 2 2 PA w siłe 2 PA w zręczność 3lv - lewy pr. na 3 all w zręczność 4lv - - 3 Pa w siłe 1 PA w zręke 5lv - Front kick na 1 all w siłe 6lv - Front kick na 2 2 PA w siłe 1 PA w zręke 1 Pa w hp\konda 7lv - [chyba] lewy pr. na 4 all w zręke 8lv - 1 w koncentracje 2 PA w siłe 1 Pa w konde 1 PA w pż 9lv - 2 w koncentracje 2 PA w siłe 2 PA w zręke 10lv - [jak możesz] Lewy pr. na 5 1 Pa w siłe 1 pa w zręke 1 pa w pż 1 pa konda Reszte napisze kiedyś jak będzie mi się chciało :p _________________ Pia / Voodoo / Ostlor / 83lvl / ON Alidore / Rycerz / Ostlor / 90lvl / R.I.P 24.07.2017r. |
|
14 Gru 2012, o 15:50 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
LubieXXL napisał(a): Zauważyłem tylko tam są od 30 lvl a nie od 1 jak sie gra ITP Wrzuć to na logikę : Od 1-29 grasz 'jak chcesz'; na 30 robisz reset wg poradnika... _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
|
14 Gru 2012, o 16:23 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Legendary napisał(a): Najlepsze obstawienie PA dla Sheed To tak:] 1lv - Lewy prawy na 1[...] Co? Lewy prawy jest na 2 lvl Gregor98 napisał(a): LubieXXL napisał(a): Zauważyłem tylko tam są od 30 lvl a nie od 1 jak sie gra ITP Wrzuć to na logikę : Od 1-29 grasz 'jak chcesz'; na 30 robisz reset wg poradnika... Albo rozwijać tak, żeby na 30lvl były takie statystyki, jak jest napisane w poradniku, jeśli nie domyśliłeś się tego od razu, radzę odpuścić sobie Taern, bo to gra na myślenie... |
|
14 Gru 2012, o 17:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
jeden nie poczyta i gada głupoty, a reszta powtarza...
z każdego poradnika dla sheedów wynika jak rozwijać tę postać przed 30 lvlem, a tu: viewtopic.php?f=99&t=22428 masz na dokładkę cały poradnik tylko do 29 lvlu. ale w sumie skoro nie potrafisz sam ruszyć głową to może lepiej pograj w mario czy coś, bo dużej kariery tutaj to ci nie wróżę;p |
|
14 Gru 2012, o 18:01 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |