Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ZŁOŚLIWI I CHCIWI
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Pierwsza podstawowa zmiana: mozliwosc bicia niebieskich tarcz na zoltym. Inne zmiany nie maja sensu bez tego.
|
16 Gru 2012, o 15:36 |
|
Walczący z drzewcami
|
Wedlug mnie obecny system pvp jest dobry.Ochronka 48h po smierci jest wystarczajaca.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
16 Gru 2012, o 17:24 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Gru 2012, o 12:24 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Milo ze ktoś chociaż widzi problem
|
16 Gru 2012, o 20:58 |
|
Walczący z drzewcami
|
moze zrobmy ze pvp jest dla cach o tarcz a nie cywili i zeby byla opcja na samym starcie
zolniesz czy cywil ? a jej zmiana by kosztowal 200 platyn _________________ WHY SO SERIOUS ? |
16 Gru 2012, o 21:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
legos95 napisał(a): moze zrobmy ze pvp jest dla cach o tarcz a nie cywili i zeby byla opcja na samym starcie zolniesz czy cywil ? a jej zmiana by kosztowal 200 platyn A ja proponuje zebys, jak wrocisz do szkoly, spytal sie pani przedszkolanki, ktora Cie uczy, jak pisze sie "zolniesz" a co do pomyslu to jestes wybitnym geniuszem! Malo kto potrafi wymyslac taki shit;) popraw ortografie i Cie przyjma do administracji 200 platy za chec uczestniczenia w pvp? Za jedno 1vs1 placimy 400 platy? Mysl... |
16 Gru 2012, o 21:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
jak Cie palna na redzie
z ta plata chodzilo mi oto ze jak ktos wybierze cywil czyli jego pvp nie dotyka to zmiana na zolnierza pomysl z ekipa mi sie podoba popieram _________________ WHY SO SERIOUS ? |
16 Gru 2012, o 21:50 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Wrz 2012, o 16:07 Posty: 31 Miejscowość: zamość Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
to jakaś gra wojenna? bo taern to gra (przygodowa)
_________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
17 Gru 2012, o 10:23 |
|
Administrator
|
voodoboss napisał(a): to jakaś gra wojenna? bo taern to gra (przygodowa) Wg mnie przygoda wiąże się też z PvP. Calipsis napisał(a): (..)Oczywiście wiemy jak to wygląda obecnie. RS w obecnej formie(..) Czerwona czacha w obecnej postaci jest surową karą, to że wygląda to jak wygląda to tylko i wyłącznie wina samych graczy, którzy nie potrafią wykorzystać mechanizmów gry. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
17 Gru 2012, o 11:23 |
|
Uczeń Heremona
|
Rzuff, mnie jedynie denerwuje to, że czaszka i związane z nią konsekwencje jest "nagrodą" za jakiekolwiek mordobicie a nie jak głosi regulamin za bicie niskolevelowych postaci (sama mam tarczę na głównej postaci, na drugiej mam czaszkę). Ktoś wyżej proponował możliwość atakowania niebieskich tarcz na białych polach, ok w obecnej sytuacji słóuszne. Sama proponowałam kary za bicie znacznie słabszych postaci w prestiżu co też wydaje mi się słuszne, ale to nie likwiduje istoty problemu.
Pvp jest elementem tej gry i jeśli nie przybiera formy linczu powinno być dopuszczalne bez zbędnych utrudnień. Mój stary pomysł:
Spoiler:
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
17 Gru 2012, o 11:44 |
|
Administrator
|
Powtórzę: Obecna forma kary dla czerwonej czaszki, tj. możliwość ataku na żółtym polu w zupełności wystarczy. To że gracz z RSem nie jest "ścigany" na żółtych polach wynika tylko z niezaradności samych graczy.. bo mechanizm do jego ukarania został stworzony.
Sama ikona czachy także bywa pewnego rodzaju karą, zwracają na to uwagę low lvlki. Co więcej, uważam, że prawdziwy zabójca (tutaj trzeba by prowadzić jakieś założenia po spełnieniu których zostawałoby by się nim) powinien mieć możliwość ataku także poza czerwonym polem.. (wiem, że pomysł mało realny, ale założenie słuszne..). Oczywiście zabójca powinien mieć możliwość ataku łowcy na każdym terenie (poza zielonym oczywiście..). A odnośnie Twojego pomysłu, to uważam że założenie błędne.. bo od honorowych pojedynków to jest arena, a to co się dzieje poza nią powinno być liczone w każdej sytuacji. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
17 Gru 2012, o 16:01 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 81 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |