![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Łączenie przedmiotów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Proponuję aby można było łączyć przedmioty w jedno .
np. zdobyć skóry pająka , kupić igłę u kowala i zrobić sobie ubranie _________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
21 Gru 2012, o 14:53 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Z tego co mi wiadomo to coś takiego jest już w planach.
|
21 Gru 2012, o 17:50 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
Już nawet mam pomysły na nazwy:
Pajęcza zbroja III - pajęcza skóra Wilcza zbroja V - skóra z wilka szarego Tygrysia zbroja VII - nowy item: skóra z tygrysa białego Może być jeszcze: Czarna zbroja VI - skóra wilka czarnego Biała zbroja VI - skóra białego wilka Zbroja z dzika III - skóra z dzika |
21 Gru 2012, o 19:48 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Tenzin napisał(a): Już nawet mam pomysły na nazwy: Pajęcza zbroja III - pajęcza skóra Wilcza zbroja V - skóra z wilka szarego Tygrysia zbroja VII - nowy item: skóra z tygrysa białego Może być jeszcze: Czarna zbroja VI - skóra wilka czarnego Biała zbroja VI - skóra białego wilka Zbroja z dzika III - skóra z dzika ![]() Niewiem czy ci się podoba czy nie . ![]() Ale pomyśl że zbroja nie składa się z samej skóry . W skład zbroi wchodzi trochę rzeczy , nie tylko sama skóra . -------------------- Carrot napisał(a): Z tego co mi wiadomo to coś takiego jest już w planach. O tym nie wiedziałem . ![]() połączyłam posty. znowu. - ironka _________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
21 Gru 2012, o 20:41 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Gru 2012, o 00:58 Posty: 19 Miejscowość: Władysławowo Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Eist ![]() |
Dobra teoretycznie pomysł dobry, tylko jak ze statami? I np. 70+ z czego miałby składać sobie zbrojke? Z korpusów wendigo?
Ten temat jest już nie aktualny- zamykam, ogólnie pomysł przewijał się przez Forum kilkukrotnie - rzuff |
16 Kwi 2013, o 18:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |