![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problemy z Ekipą S5
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Yoshumittzu Czas: 26.12.2012 22:45 Opis: Mam takie jedno pytanie dlaczego skoro Oblivionn powiedział mi że jak przeprosze pewnego GM za obraze to mi zdejmie bana http://scr.hu/68e/aravb GM wcześniej mod został przeproszony a teraz obi się wypiał a obrazony GM mi napisal http://scr.hu/68e/qrygb to co mam wam też tyłki lizać czy co ? Bo nie rozumiem czemu obi się wypiął a obrażony GM sie mści coś chyba nie tak jest. Skoro niby ekipa jest od tego zeby pomagać graczom _________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD |
26 Gru 2012, o 23:47 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Sprawy z ekipą pisz na support z zaznaczeniem odpowiedniej kategorii.. i nie wiem czego się spodziewałeś po kimś takim:
Spoiler:
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
27 Gru 2012, o 00:20 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
no skoro już to wstawiasz na forum do publicznej oceny;p to wg mnie obli napisał tylko że on nie zmieni decyzji gma którego obrażałeś, ale jeżeli go przeprosisz i on się zgodzi, to może sam to zrobić.
nie zgodził się (nie wnikam dlaczego bo nie wiem coś tam mu nagadał ani jak wyglądały przeprosiny), więc pozostaje ci odczekać do końca kary i tyle. |
27 Gru 2012, o 00:20 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Yoshi Koshi napisał(a): Skoro niby ekipa jest od tego zeby pomagać graczom Obrażasz członka ekipy i jeszcze wymagasz pomocy ? Ja proponuje zastanowić się nad zachowaniem, imo w przypadku obrazy przeprosiny powinny być warunkiem by konto w ogóle zostało obandowane. |
27 Gru 2012, o 09:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Tak jak Ironka to napisała, ja nie moge podwazac decyzji innego członka ekipy, przeprosiłes oki, ale czy bedzie odbanowanie to juz zalezy od niego. On Tobie jak sam pokazujesz na ss odpowiada w temacie, dlatego tez ja sie juz tam nie mieszam.
Edit: I jak na 1 ss widac Jak przeprosisz Pisiorka oraz ugadasz sie z nim. To jest bardzo wazne. _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
27 Gru 2012, o 10:18 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
nie zeby ten ale ten jego nick mi sie nie podoba ale no curz
co zrobie jak mam szary nick a nie kolorek _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
27 Gru 2012, o 14:09 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
ironka wystarczy uważnie czytać a w twoim przypadku jak widzę to jest problemem
![]() udowodnij ^^ - ironka PS. Obi tylko tyle że był modem potem nie powiem kto bo tutaj dostane ostrzezenie dał mu GM'a żeby biedny chłopczyk się mógł zemscić ![]() _________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD |
27 Gru 2012, o 17:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |