![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd podczas turnieju s4
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Koroloris Czas: 20:30 Opis: Witam. Dzisiaj (28.12.12) odbywał się turniej 1vs1 20-29 lvl. Wszystko poszło normalnie-wszedłem na arenę, zapisałem się, poczekałem. Wreszcie pojawiły się rozpiski, a moja pierwsza walka miała się odbyć w drugiej rundzie. No ok, poczekam sobie-pomyślałem. Czekam, czekam, nagle mój kolega pisze do mnie, że już jest 3 runda. Zdziwiłem się, bo u mnie było napisane, że jest 1 runda i ciągle trwają walki. Postanowiłem wyjść z areny (za radą kolegi) i wejść z powrotem. Lecz, gdy wyszedłem z areny, wyświetliło mi się "Utracono połączenie. Zostałeś wylogowany z serwera" i naprawdę trwała już 4 runda. Wszedłem ponownie na serwer, potem na arenę i zauważyłem, że gracz z którym miałem stoczyć moją pierwszą walkę wygrał ze mną. Najbardziej boli to, że komunikat o wylogowaniu pojawił się tak późno xD |
28 Gru 2012, o 22:03 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Tez bylem na tym turku i mysle, ze to wina twojego lacza internetowego.
|
28 Gru 2012, o 23:06 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Tak też za pierwszym razem pomyślałem, ale gdyby mnie wywaliło to nie powinienem móc pisać z kolegą na priv. A po rozpoczęciu 1 rundy (kiedy-jak można stwierdzić-mnie wywaliło) pisałem z kolegą przez następne około 20 min.
|
29 Gru 2012, o 00:56 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Nic Cie nie wywaliło po rozpoczęciu 1szej rundy, zdarza się że ten panel nie przeskakuje i trzeba wyjść z pokoju walk i ponownie wejść, wtedy aktualna tura się pokaże.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
29 Gru 2012, o 01:48 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
rzuff napisał(a): Nic Cie nie wywaliło po rozpoczęciu 1szej rundy, zdarza się że ten panel nie przeskakuje i trzeba wyjść z pokoju walk i ponownie wejść, wtedy aktualna tura się pokaże. No dokładnie coś takiego jest ja miałem podobnie niby 1 runda się rozpoczęła, a ja nie mogłem ani rozpiski zobaczyć ani nic mi się nie wyświetlało żeby wchodzić do pokoju. Wyszedłem i wszedłem ponownie do pokoju turniejowego i już tylko 30 sekund mi zostało, dziwny trochę błąd i to raczej nie jest wina łącza, można się nieźle załatwić. |
30 Gru 2012, o 00:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |