![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] Latające Kolano
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Qivvi Czas: 28.12.2012 Opis: Dzisiaj chciałem sobie powalczyć moim sheedem na arenie, więc zmierzyłem się z 31 rycerzem. Wszystko ładnie pięknie wyglądało do czasu gdy nie zasadziłem mu z umiejętności "Latające Kolano". Była to 1 runda a w 2 już nie miał 814 hp... (Nie mam do tego ss'a). W 2 nie trafiłem go ani razu ale wykończyły go obrażenia z krwawienia 459 po czym padł. http://scr.hu/0yh1/oowj2 Otóż to cała sprawa. _________________ Volumess-Druid 51lvl (Off) s4 Shagen-VooDoo 34lvl (PvP) s4 Qivvi-Sheed 26lvl (Off) s3 VoluMee-Rycerz 31lvl (Rośnie) s5 |
28 Gru 2012, o 22:11 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
To jednorazowa sytuacja? Dasz radę to powtórzyć?
|
29 Gru 2012, o 18:26 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Raczej nie. Jakieś combo zrobiłem
![]() Coś tam robiłem i krwawienie za 800 poszło. _________________ Volumess-Druid 51lvl (Off) s4 Shagen-VooDoo 34lvl (PvP) s4 Qivvi-Sheed 26lvl (Off) s3 VoluMee-Rycerz 31lvl (Rośnie) s5 |
29 Gru 2012, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Na tym poziomie nie da rady stworzyć takiego krwawienia sheedem. Musi mieć to związek z minusowymi resami u tego ryca.
|
30 Gru 2012, o 02:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |