Autor |
Wiadomość |
LunaT
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Lis 2012, o 23:26 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
 Błąd w - Przyjaciele z daleka
Serwer: S1 Nazwa postaci: LunaT Czas: 11:28 Opis: Mam zabic Utorczyka podszywającego sie pod Eilira i zostałem przeniesiony do jaskini gdzie go zdemaskowałem ale po odkryciu tego pokazała sie postać generała utorskiego i gra sie zwiesła, nie mozna z nikim porozmawiać ani nikogo zabić po postać generała tylko odpisuje - bywaj _ a to jego mam wlasnie zabic wynika z opisówki i lokalizacji zadania
|
1 Sty 2013, o 13:30 |
|
 |
LunaT
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Lis 2012, o 23:26 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
 Re: Błąd w - Przyjaciele z daleka
Resetowałem gre i nadal mam to samo, pokazuje mi ze mam rozmawiać z utorskim generałem ale nie ma oddzewu z jego strony a zadanie polega na zabiciu utorczyka. Co z ym fantem zrobić bo utknąłem w queście ??
|
1 Sty 2013, o 13:41 |
|
 |
seba11pl
|
A zabiles już grupkę 5xUtor i tego Ogra???
|
1 Sty 2013, o 14:22 |
|
 |
LunaT
Uciekinier Taernijczyk
|
nie no byłem na wyspie gdzie odzyskaliśmy skrzynie i przeteleportowało mnie do jaskini gdzie mieliśmy zdemaskować gościa podszywającego się pod Eilira jak rozpoczełem z nim dialog to doszło do wymiany zdań i na jego miejscu pojawił się utorski generał i mam na nim krzyżyk i powinienem z nim gadac i powino dojść do walki ale jak na niego klikam to tylko jest odpowiedź z jego strony " bywaj " i nie można wymusić zadnej akcji a mapka kieruje mnie w to miejsce i robi się klops ??
|
1 Sty 2013, o 18:04 |
|
 |
seba11pl
|
Coś mi nie pasuje w twoim opisie... Najpierw zdobywasz skrzynie na wyspie, potem w domku otrzymujesz nowy q, idziesz do zamku, rozmawiasz z tym gościem, potem do domku, do jaskini obok ogrów, rozmawiasz z tym na "E" i wyskakują Utory ( w grupce są w 5), po ich pokaonaniu wyskakuje Ogr(ew po tym jak się ruszysz), jego też musisz pokonac i dopiero teraz możesz rozmawiac z tym dowódcą... Więc co wykonywales przed tym "błędem"??
|
1 Sty 2013, o 18:20 |
|
 |
CzarnyŻmija
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Gru 2012, o 15:44 Posty: 28 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy
|
|
1 Sty 2013, o 18:27 |
|
 |
LunaT
Uciekinier Taernijczyk
|
no i się zgadza rozmawiałem z tym na E tyle, że mi żadni utorczycy do pokonania nie wyskoczyli i żaden ogr a od razu generał i nic z nim zrobić się nie da także system pominął jakoś tych 5 i ogra i od wiem jaki jest problem, tylko jak to naprawić ??
|
1 Sty 2013, o 19:38 |
|
 |
|