Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Itemy z questow
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Czesc.
Wykonalem sobie pare questow i dostalem itemy na 36-40lvl... ja osobiscie mam 24 wiec dla mnie to troche bez sensu dostawac itemy na taki lvl, szczegolnie ze do tego czasu wyposaze sie w takie z lepszymi bonusami. Nie moznaby czegos z tym zrobic? |
1 Sty 2013, o 19:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
sprzedaj
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
1 Sty 2013, o 20:03 |
|
Uczeń Simona
|
wiem, sprzedaje. -.-
chodzi mi raczej o podmienienie tego na wieksza ilosc expa/golda lub po prostu dac itemy na lvl max 1-2 wyzej niz mamy. |
1 Sty 2013, o 20:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
masz 2 opcje albo trzymasz do jakiegos tam lv albo sprzedajesz sporo golda wpada za sprzedanie wiec po co cokolwiek zwiekszac?
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
1 Sty 2013, o 20:34 |
|
|
Obecny system jest lepszy, nie musisz wydawać zlota na eq, a teraz kiedy już nie są losowane "bonusy" a eq jest podpisane(55% u kowala) można je nosic ja na 32 lvl wykonałem quest i dostalem naszyjnik którym zastapie Maiarota, a mój Maiarot jest NU więc kaska będzie
@down mi tam daje za 20-40k u kowala Mój kolega dostal za 120k (tyle dał kowal) Ostatnio edytowany przez seba11pl, 1 Sty 2013, o 20:48, edytowano w sumie 1 raz |
1 Sty 2013, o 20:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Z tych Questów pierwszych z Alarilu,za itemy mozna dostac ok. 90k. Mało?
_________________ 'Just look at the flowers' |
1 Sty 2013, o 20:45 |
|
Uczeń Simona
|
a nie mozna dac po prostu za wykonanie te 90k? albo dac 70-80 + item na lvl bliski naszeniu..
|
1 Sty 2013, o 21:08 |
|
|
Eq na 20 lvl kosztuje 10-20k Max lepiej dostać takie wyzszo lvl'owe, jakoś wcześniej nie było takie problemu że dostajemy eq na wyzszy lvl, na dodatek było losowe(np wiedza+sila, sila+mana)
Te questy są OD danego lvl'a, skoro wam nie pasuje że dostajecie eq na 36 to wykonajcie q na 36(można dostać też eq na niższy lvl np 24- najniższy jaki widziałem) @down ja bym się cieszył że dostaje takie eq - ile to kaski(na tym lvl) Ostatnio edytowany przez seba11pl, 1 Sty 2013, o 21:23, edytowano w sumie 1 raz |
1 Sty 2013, o 21:18 |
|
Uczeń Simona
|
quest od 22lvl a dostaje eq na 39, logiczne.
|
1 Sty 2013, o 21:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jest dobrze,co Ty chcesz-za butki z próby dru mój ryc 120k dostał
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
2 Sty 2013, o 19:08 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |