![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zawiesiło mnie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Zaatakowałem kogoś z czaszką i zaczęła się wczytywać walka (jakby to dziwne było
![]() ![]() [edit] gdy zalogowałem się na drugą postać widzę siebie samego ... jak jestem w trakcie walki z ... nikim ?Ta druga postać to JagleMag, a postać która uległa awarii to JagleVooDoo ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
1 Paź 2010, o 20:20 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Odwiesiłem.
|
1 Paź 2010, o 20:31 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
czemu tak się to stało i jak tego uniknąć ?
[edit] walczę z kimś kogo nie ma w tym miejscu. Z tym kogo zaatakowałem, ale przez ten czas sobie poszedł. Ustawiłem ataki, czas się skończył i czekam ... nie wiem na co, chyba na jego ruch ... walka się załadowała, ale dalej nie mogę grać:( _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
1 Paź 2010, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Sty 2011, o 03:46 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Przepraszam na serwerze nr1 spotkalo mnie to samo kolo "Romana" bylo dwoch gosci chyba Zenek i Józek zaatakowalem ich i zwiesilo mi sie jak u kolegi na gorze moge liczyc na pomoc?
|
27 Sty 2011, o 03:48 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Moze sprobuj sie wylogowac przeczyscic pili cookies i pamiec podreczna w przegladarce i zaloguj sie ponownie
|
27 Sty 2011, o 04:13 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Lechu666
Podaj nick i serwer. Prawdopodobnie Feranod. Widzę problem, ale nie mam możliwości zadziałania. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
27 Sty 2011, o 07:33 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Sty 2011, o 03:46 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
tak ale widze ze problem sie rozwiązal dziękuje za wszystko
|
27 Sty 2011, o 15:42 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Czy zawiechy podczas walki staly sie czestszym problemem niz dotychczas czy tylko mnie sie tak wydaje? (sama ostatnio mialam zawieche raz na duchu portalu raz na fiodorze ale myslalam ze to bug z instancjami ale teraz juz sama nie wiem)
|
28 Sty 2011, o 00:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |