Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ograniczenie liczby sojuszy gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam,chcialem poruszyc temat sojuszy. Jak wiadomo,w kazdej gildii jest ich masa,i tak naprawde chyba sa bez znaczenia. Moze dlatego warto ograniczyc to do niewiem,4 gora 5 gildii? Ktore mialy by wiekszy udzial w zyciu samej gildii,udostepnienie czatu sojuszu ,ewentualnie niewiem ,wsparcie wojenne ,przekazywanie surowcow itd? Pomysl nie jest dopracowany,fakt. Rzucam luzne haslo,w celu uzyskania opinii graczy,propozycji zmian,pomyslow.
_________________ ”Est Solarus Oth Mithas” Nick: NacpionyRob Gildia: WiecznyChillout Poziom: 60+
Spoiler:
|
9 Sty 2013, o 01:56 |
|
Chodząca legenda
|
Nie chcesz - nie przyjmuj. Jakie chcesz mieć zasady w sojuszu - takie sobie ustal.
Problem rozwiązany. @down - było już kilka takich pomysłów, jak najbardziej popieram. Albo dodanie paska z możliwością przewijania. U mnie jest tak: Inni pewnie mają podobnie. Odsyłam do tego tematu, tam napisałem prawie to samo co Ty tutaj http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=22412&p=153888&hilit=sojusze#p153888 _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro 9 Sty 2013, o 02:44, edytowano w sumie 2 razy |
9 Sty 2013, o 02:35 |
|
Administrator
|
Dodałbym tylko możliwość kasowania sojuszy wysłanych przez inne gildie.
Raz że jest to straszny spam, dwa niektóre gildie nie rozumieją że nie został on przyjęty przez nas i się dziwią że atakuje ich członków.. więc takie skasowanie byłoby swego rodzaju odrzuceniem sojuszu. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
9 Sty 2013, o 02:39 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
zgadzam sie z przedmówcą (czy też jak to tam będzie w słowie pisanym ). Kasowanie uważam za niezbędne. Przyjęte mamy może ze 3-4 sojusze a wygląda to tak jak Szymdaro pokazał. Ani to potrzebne a strasznie kijowo wygląda.
_________________ Dobre słowo poparte naostrzoną bronią, jest warte więcej niż samo dobre słowo |
9 Sty 2013, o 13:38 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 63 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |