![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zatrucie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Dlaczego zatrucie zmniejsza atak magiczny ? Jeżeli nie ma tego na opisie a po zatrucie zmniejsza się siła ataku magicznego ? Błąd ? czy zły opis ?
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
27 Sty 2011, o 19:24 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
"zatrucie obniża obrażenia: -x%"
wiec każde obrażenia. _________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
27 Sty 2011, o 19:30 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Zatrucie zakłóca swobodny przepływ mocy między jestestwem maga, a materialnym (w pewnym sensie) pociskiem
![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
27 Sty 2011, o 19:35 |
![]() |
![]() |
|
Ja prosiłem o poważną odpowiedź. Jest jak byk napisane obniża siłę ataków fizycznych.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
27 Sty 2011, o 20:36 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Nieprawda, pisze* jak byk, że zmniejszona zostaje siła każdego ataku.
Tak jest u VD przynajmniej, co do łuka - nie wypowiadam się. EDIT: * jest napisane ^^ _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
27 Sty 2011, o 20:41 |
![]() |
![]() |
|
Ok, nie wyraziłem się dokładnie. Opis zatrucia w momencie otrzymania bufa jest opis "zwiększa manę, kondę i zmniejsza ataki fizyczny" toteż pytam o to.
Obie formy językowe są dopuszczalne ![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
27 Sty 2011, o 20:49 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Cytuj: Ok, nie wyraziłem się dokładnie. Opis zatrucia w momencie otrzymania bufa jest opis "zwiększa manę, kondę i zmniejsza ataki fizyczny" toteż pytam o to. ![]() _________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
27 Sty 2011, o 20:58 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Poprawiłem opis w efektu.
|
27 Sty 2011, o 22:27 |
![]() |
![]() |
|
Ok, do zamknięcia.
PS To ten buff jest mocno za mocny ![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
28 Sty 2011, o 02:21 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Nie jest za mocny tylko denerwujacy i taka jego rola
|
28 Sty 2011, o 02:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |