Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł Mata
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Więcej mocy dal wszystkich profesji np (Dr. podmuch piwietrza ) ktury udzerza we wroga biorąc mu Pż
|
|
15 Sty 2013, o 20:35 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Niezły pomysł wyśle linka z tym tematem Drygowi na poczte bo warty uwagi.
_________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
|
15 Sty 2013, o 20:39 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ja dam pszykłat dla maga ognia podmuh ognia. Mag ognia plecami odwraca sie do wroga i dmuha zabierajonc mu punkty rzyci. Pozdrufka i daje kufeleg. Oby wiencej takich pomysłuf.
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
|
15 Sty 2013, o 20:40 |
|
|
|
No wiem wszyscy by cheili więcej mocy . Ja bardzo chce
|
|
15 Sty 2013, o 20:46 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Potwierdzam bardzo dobry pomysł
|
|
15 Sty 2013, o 20:50 |
|
|
|
Lub jeszcze na Dr. Fala Wody lub Atak Ziemi poprzez uderzenie kawałkami gławzów
|
|
15 Sty 2013, o 20:58 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Za kolejne takie tematy obiecuje posypią się warny!
Pełno błędów, pisz ze słownikiem albo wcale. I 3 razy się zastanów nad kolejnym pomysłem! warny tyczą się również wszystkich pokrzykujących! Takie tematy należy reportować! |
|
15 Sty 2013, o 21:00 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 88 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |