Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dołączanie do drużyny za pozwoleniem gracza.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hej.
Pewnie wiele osób nie lubi jak ktoś do niego dołącza podczas walki, bo często tracimy DUŻO expa, tak wiem że można blokować i odblokowywać grupe (też w trakcie walki) ale my robotami nie jesteśmy i nasz mózg nie zawsze pamięta by zablokować grupe, dlatego mam łatwe rozwiązanie. O co dokładniej mi chodzi? Chodzi o to, że jak ktoś zapomniał zablokować drużyne i ktoś usiłuje mu pomóc w walce lub celowo zabrać expa, to wyskoczy zapytanie do szefa drużyny czy chce by dana osoba dołączyła do niego czy nie. _______ chce dołączyć do twojej drużyny. Zezwól Odrzuć Mniej więcej tak to w mojej wyobraźni wygląda, oczywiście przewidziałem że będzie to utrudniać walke dlatemu można to zrobić gdzieś w rogu, by nie przeszkadzało za bardzo, a jak ktos pomysłowy będzie "Spamował" tym to można dodać okres czasowy np. za 10 s po wysłaniu poprzedniego pytania. Z mojej strony to tyle, mam nadzieje że przemyślicie to. Pozdr. TRIGENN _________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
20 Sty 2013, o 22:04 |
|
Pogromca Valdaroga
|
już widze to na wendzie... nic nie ogarnąć, bo 300 prób wbicia do drużyny oczekuje :>
no chyba, że małe zapytanko w stylu handlu... ale też... 10 osób było pierwszych, 11 jest nasz kolega... więc klepanie "x" w poszukiwaniu naszego znajomego?? czy lista na cały ekran? _________________ Gjenek Rycek 134 lvl... 2012.06.13-2013.06.14 2014.02.07-> Thota Drucik 19 lvl... http://screenshooter.net/9949416/irdujxt <- ALLENOR |
20 Sty 2013, o 22:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
no sorki wy to ustalacie ja tylko pomysł dałem ale zawsze na chacie można dać (jak np. priv czy coś ) albo dodać nową opcje: Ignoruj i osoba którą nie chcesz to już sobie dołączyła do twojej grupy ;p, po za tym, wend to nie cienias, sporo czasu minie zanim padnie, wyrobisz sie
po za tym, jak kolega chce wbić to i tak nie masz 100% że ktos inny nie wbije a kolega zostanie i na zimowej marznąć będzie, bo blok. i odblok. działa dla wszystkich a zawsze można wstawić pasek przesuwania, i jak wspomniałeś jak handel po nicku _________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
20 Sty 2013, o 22:10 |
|
Pogromca Valdaroga
|
opcja "dodaj ziomka" działa... nic nie odblokowywuje... wolne sloty zapycham petami...
_________________ Gjenek Rycek 134 lvl... 2012.06.13-2013.06.14 2014.02.07-> Thota Drucik 19 lvl... http://screenshooter.net/9949416/irdujxt <- ALLENOR |
20 Sty 2013, o 22:23 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 96 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |