Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mam taki pomysł żeby dodawanie kondycja u Dr. była odrazu dodawana a nie w 2 rundzie
|
21 Sty 2013, o 16:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
mat14 napisał(a): Mam taki pomysł żeby dodawanie kondycja u Dr. była odrazu dodawana a nie w 2 rundzie A czym uzasadnisz swój "wspaniały" pomysł. Masz na myśli, aby to wyglądało tak jak leczenie??. Moim zdaniem jest to bez sensu. Teraz wzmocnienie jest na 3 rundy i w każdej dodaje kondycji. Rozwiń swój pomysł. Wytłumacz nam dlaczego wzmocnienie ma zostać zmienione? pzdr. _________________ Druid & Sheed |
21 Sty 2013, o 16:28 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ponieważ już tak dużo razy miałem że rzuciłem konde a za ten czas mnie dedli ale to z 3 rundami może zostać
|
21 Sty 2013, o 16:46 |
|
Chodząca legenda
|
Ja tam się nie znam zbytnio, ale w Taernie z braku kondycji się nie ginie...
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
21 Sty 2013, o 16:56 |
|
Współpracownik Gnarla
|
A w tej bajce były smoki ?
A tak na serio : -Czy gdybym rzucił na kompana 5x kondycje to czy zregenerowało by mu całą kondę ? -Ile kondycji dodawała by umka na (1/2/3/4/5/6/7) ? -Czy komuś prócz Ciebie jest to potrzebne ? -Czy mogły by ją wykorzystywać moby ? -Czy umiejętność ssania kondycji (nie pamietam prawdziwej nazwy) była by czymś zastąpiona (bo tak jest z deczka nie potrzebna , nie muszę uzasadniać dlaczego) ? Pomysł kompletnie nie przemyślany.Poza tym "przekokszało" by to druida.
Spoiler:
|
21 Sty 2013, o 20:14 |
|
|
Porownajmy leczenie na 6
z wzmocnieniem na 1 Leczę ~~630 na jeden raz Kondycja daje 400, w kolejnej 300 a w kolejnej 200(okolo) wychodzi więc że nawet na 1 daje więcej, gdyby uwzględnić twój pomysł to by lepsi gracze stracili(100+) bo zamiast dawac800+ kondy na turę dawaliby jednorazowo |
21 Sty 2013, o 20:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Autor tematu chyba chce, żeby dodawanie kondycji trwało co turę od pierwszej, a nie od drugiej tury... Według mnie to nie potrzebne wzmocnienie druida, trzeba po prostu umieć myśleć i kombinować.
_________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
22 Sty 2013, o 11:33 |
|
Administrator
|
A może niech leczenie wchodzi jeszcze przed krwawieniem i podpałka na początku rundy?:>
Zastanów sie nad tym i bedziesz wiedział czemu ten pomysł jest bez sensu. Druid który dla przykładu nie dba o ryca - nie ma ochronki, a jak zapomniał to runde musi sie pomęczyć Mnie odpowiada obecna forma kondy. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
22 Sty 2013, o 20:34 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |