![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Coś w stylu mokradeł.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2012, o 15:49 Posty: 161 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 56 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: Temirha ![]() |
no już nie przesadzajmy.. jak poprzednicy wspomnieli, jest sporo reda. na s3 leją się ostatnio gdzie popadnie
![]() oczywiście że mokradła miały swój urok (ile razy miałam tam deda to nie zliczę i ile razy klęłam w myślach też nie zliczę chodząc na icha itd.), wyjście z icha też.. (aż mi się łza zakręciła w oku ile razy uciekałam przed szporami ![]() ![]() dziękuje skończyłam ^^ _________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu ![]() ![]() Temirha - MO 125 Green Power - OFF |
24 Sty 2013, o 21:20 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
@up
Nie zebym sie czepial ale okresl kto to szporasek ? bo modne jest podczepianie kazdego od kogo zalapalo sie zgona pod szporaskow a malo kto wie ktorzy to szporki i skad to sie wzielo ![]() ![]() edit Wiesz nie kazda czaszka to szporasek ![]() ![]() _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. Ostatnio edytowany przez Shorty 24 Sty 2013, o 22:18, edytowano w sumie 5 razy |
24 Sty 2013, o 21:49 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2012, o 15:49 Posty: 161 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 56 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: Temirha ![]() |
no szporaski to Nasze kochane czaszeczki
![]() ![]() _________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu ![]() ![]() Temirha - MO 125 Green Power - OFF |
24 Sty 2013, o 22:06 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
![]() Powyższy post to dowód na to, że zmiany w systemie czach i tarcz są konieczne. Ale to już inna historia... _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
24 Sty 2013, o 22:31 |
![]() |
![]() |
|
w życiu nie chciałam nikogo urazić nazywając "szporkiem"
![]() ![]() ![]() _________________ S3 -> miłości moja <3 Basfau napisał(a): Nie ma się czego dziwić. S3 to stan umysłu ![]() ![]() Temirha - MO 125 Green Power - OFF |
24 Sty 2013, o 22:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Shorty napisał(a): malo kto wie ktorzy to szporki i skad to sie wzielo ![]() całkiem nie na temat to, ale może faktycznie niech ktoś kto wie wyjaśni raz a dobrze;p ja na przykład nie mam bladego pojęcia, a dość często zdarza mi się słyszeć że dałam/nie dałam knebla dlatego że trzymam z jednymi albo z drugimi, i w sumie nawet nie bardzo wiem co odpowiedzieć ^^ co do mokradeł, to skoro tyle osób mówi że im ich brakuje, to coś musi być na rzeczy. wilczy jar nie jest po drodze donikąd, więc złapać tam kogoś przypadkowego się nie bardzo da, a z reszty wymienianych miejsc jest sporo dalej do punktu gdzie się ląduje po śmierci niż to było w przypadku mokradeł i karczmy ze starej mapki. co z drugiej strony mnie osobiście ani ziębi ani grzeje, bo w pvp się z konieczności nie bawię ^^ |
24 Sty 2013, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Na początku był chaos... Nie to chyba nie ta historia :p
W każdym raziena początku s3 były 2 grupy które obecnie wyewoluowały w blok szporków i anty-szporków. Do grupy szporków należał oczywiście sam osławiony Szporek, MamCiebie, Sebolek, Wieśmin (ja starym koncie), Krambi, Arystos, Sildo, Murex. Do anty-szporków (wtedy określaliśmy ich jako emkeje) Emkej, Breaner, Inexx i kilku innych których nie pamiętam ![]() Po jakimś czasie weszły gildie, Szporek przestał grać wszystko się przemieszało i pomixowało. Emkeje zniknęły, "szporki" pozostały :p _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
24 Sty 2013, o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 7 Gru 2012, o 16:03 Posty: 27 Miejscowość: Katowice/Dąbrowa Górnicza Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Vozus ![]() |
A ja pomysł odbieram bardzo pozytywnie co prawda na s5 są mega bitwy co 2h na Wendzie ale.. mapka przez która przechodzić musiałaby większość graczy a byłaby red = czyli jak mokradła byłaby genialna. Dla grafika jest to 2h roboty max.
_________________ Nick: Vozus Serwer: V Profesja: Rycerz Poziom: 60 Gildia: Assassins of Kings "Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełnia." Rycerz 95 oraz Druid 140 aktualnie : OFF ![]() |
27 Sty 2013, o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Maj 2012, o 12:32 Posty: 298 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Stachubrach ![]() |
Vozus napisał(a): A ja pomysł odbieram bardzo pozytywnie co prawda na s5 są mega bitwy co 2h na Wendzie ale.. mapka przez która przechodzić musiałaby większość graczy a byłaby red = czyli jak mokradła byłaby genialna. Dla grafika jest to 2h roboty max. Jedna z osób która zrozumiała przekaz. Większość osób wyżej mówiła o oraniu,a ja mówię o PvP w sensie ustawek,solówek nie orań... Na wąwozie najczęściej się zdarza(jak i w innych miejscach),że ktoś nie da bloka(co to ma do rzeczy,ale na starych mokrych było mniej takich sytuacji)... _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF ![]() Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. ![]() Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
27 Sty 2013, o 21:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |