Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Q Zbroja testowa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Q na zbroje testową:
Otrzymujemy od kowala. 20lvl Każe on przynieść 10złomu upadłych i 10skór wilka szarego. Otrzymujemy za to: 0złota 0expa 2x arcanscape II (testowy) tasak (testowy) - barbarzyńca teżec (testowy)- magowie Isverd (testowy)- rycerz Piroklast (testowy)- łucznik Ishelm (testowy)- fizole Khalam (testowy) - magowie Markham (testowy) Bartaur (testowy) - fizole anabolik (testowy) - fizole Radius electricum (testowy) - magowie Bartaur (testowy) - fizole Czym jest zbroja testowa? Zbroja testowa to rar który nie wymaga siły, zręki, wiedzy lub mocy i nosi sie go od 20lvl. Ma wartość 0 złota i 0 platyny i jest przypisany zawsze więc go nie sellniesz (nic ci to nie da). Ma wage 0 i ZNIKA PO 3 DNIACH - powód - zrobisz misje to nie bedziesz koksem cale zycie tylko na 3 dni. Dlaczego taki pomysł? Nowi gracze by mogli sobie uświadomić dlaczego warto kupywać rary. Coś się nie podoba? Napisz pod tematem a ja to zmienię! |
27 Sty 2013, o 17:16 |
|
Zabójca Tilsai
|
ktoś kto posiada rar to koks? a nie podoba mi się w tym pomyśle wszystko, zaraz... jakim pomyśle?
_________________ We are all the same, players in the game. |
27 Sty 2013, o 17:31 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To żeś wymyślił, rary za free Moim zdaniem to jest zbędne i się nie przyjmie. Nowi gracze i bez tego dowiedzą się że warto nosić rary, a taki komplecik wprowadził by małe zamieszanie. Temat rarów czasowych widziałem już gdzieś tu na forum i z tego co wiem nie są one na razie w planach.
_________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
27 Sty 2013, o 17:39 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak dla mnie taki pomysł niewarty dodania z paru powodów m.in:
1.. Po co? Nie wystarczą normalne zbroje itp? 2.. Nowi gracze raczej się dowiadują o istnieniu rarów po zobaczeniu wiki,samemu zbadając,lub patrząc oferty na handlowym. @down Częściowo masz rację. Wiekszość takich do 30/35 lvlu nie wie że istnieje wiki taernu,inni dostają linka a inni są ogarnięci i pełnoletni i wiedzą... Twoje odniesienie było wg mnie do graczy albo bardzo młodych,albo z IQ poniżej 40... _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach 27 Sty 2013, o 22:08, edytowano w sumie 3 razy |
27 Sty 2013, o 21:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nowi gracze to na forum i wiki nie wchodza ...
|
27 Sty 2013, o 21:46 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ale dowiadują się o istnieniu wiki od starszych graczy, a ci bardziej ambitni sami "wyguglają" sobie Po za tym doszła przecież seria questów w których na początku dostaje się naszyjnik "rar" i jest omówione to w dialogach
_________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
27 Sty 2013, o 22:07 |
|
Uczeń Heremona
|
Już jeden z Q daje rary (te naszyjniki kat III, swoją drogą konkurencja dla maiarotu) więc to wystarczy, żeby pokazać komuś czym jest rar. Rzut oka na statystyki też wystarczy by stwierdzić, że warto się w takie przedmioty ubierać.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
27 Sty 2013, o 22:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomijając fakt, że sam pomysł nie jest dobry (lekko powiedziane) to jakim cudem zwykłemu kowalowi uda się stworzyć magiczny artefakt ze.. kawałków złomu i skór wilków? To kowal, a nie cudotwórca
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
27 Sty 2013, o 23:14 |
|
|
Mi się podoba
Brakuje mi tylko Ugunsow(x2) wykonalbym ten śmieszny q przed turkiem i miałbym pro eq chociaż na ten jeden dzień z Markhamem i Arkanami miałbym gdzieś korzenie A TAK NA SERIO... Idź spać, przemyśl swój "pomysł" i wróć do nas... |
27 Sty 2013, o 23:26 |
|
Uczeń Simona
|
Narazie lepiej niech nie wraca . Rozwalił mnie swoimi "poradnikami" a to dopiero mnie znokautowało xD
_________________ Nope. |
27 Sty 2013, o 23:28 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |