![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Q Zbroja testowa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Mi się podoba, gdy chcesz coś zmofrować, to możesz zobaczyć jak wyglądasz, ( Przed zakupem morfa ) Małe ułatwienie!
|
28 Sty 2013, o 16:26 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
A mi sie pomysl jako tako podoba.Co do sprawdzaniu rarow ba wiki , gdzies w gafach jest moj post gdzie kolega zapytal sie mnie ,,co to jest za zbroja z liscmi'' i nie wiedzial tez o istnieniu wiki.
Jestem na tak. |
29 Sty 2013, o 03:10 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Jeśli komuś zależy na grze, to w szybkim czasie dowie się czym są rary. Ma do wyboru wiele źródeł, może spytać się starszych graczy na chacie, zajrzeć do wiki. Jeden rar jest również testowy, który zdobywamy jeszcze w prologu, więc raczej można się uświadomić.
|
29 Sty 2013, o 11:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Tenzin napisał(a): Q na zbroje testową: Dlaczego taki pomysł? Nowi gracze by mogli sobie uświadomić dlaczego warto kupywać rary. Coś się nie podoba? Napisz pod tematem a ja to zmienię! Taaa. nie podoba mi się słowo kupywać, gdyż Preferuję formę Kupować |
29 Sty 2013, o 13:39 |
|
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
To nie jest karczma, by treść postu stanowiło wyłącznie poprawianie błędów. No, chyba że byłby to tekst literacki... tutaj liczy się pomysł.
Kilka dni to zbyt długo. Nawet godzina to mogłoby być zbyt długo (turnieje czy inne osiągnięcia). Sam pomysł można by wykorzystać w q jako jego element (np. spotkanie z ponadprzeciętnie trudną grupką, gdzie na czas walki otrzymujemy super-hiper sprzęt z ulepszeniami), gdzie nie można by wykorzystać sprzętu w inny sposób (więc walka odbyłaby się bezpośrednio po otrzymaniu, a po niej powrót do swojego sprzętu). Byłoby to nawet interesujące rozwiązanie, lecz jego wykonanie może być zbyt trudne względem użyteczności. Fabularnie można wszystko uzasadnić; byłby to np. księżycowy set, który można wykorzystać tylko raz przy pełni księżyca (wyjaśnia to jego zniknięcie). |
29 Sty 2013, o 16:15 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Sty 2013, o 21:22 Posty: 36 Podziękowano: 103 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Myrlin ![]() |
Cytuj: Kilka dni to zbyt długo. Nawet godzina to mogłoby być zbyt długo (turnieje czy inne osiągnięcia). Sam pomysł można by wykorzystać w q jako jego element (np. spotkanie z ponadprzeciętnie trudną grupką, gdzie na czas walki otrzymujemy super-hiper sprzęt z ulepszeniami), gdzie nie można by wykorzystać sprzętu w inny sposób (więc walka odbyłaby się bezpośrednio po otrzymaniu, a po niej powrót do swojego sprzętu). Byłoby to nawet interesujące rozwiązanie, lecz jego wykonanie może być zbyt trudne względem użyteczności. Fabularnie można wszystko uzasadnić; byłby to np. księżycowy set, który można wykorzystać tylko raz przy pełni księżyca (wyjaśnia to jego zniknięcie). Twoja propozycja bardziej mi odpowiada. Można by to było dorzucić do wątku głównego jako np. walkę z bardzo groźnym Utorczykiem, albo po prostu jako osobny quest. _________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
29 Sty 2013, o 16:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |