Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
2pomysły
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
1. Nowy rar z Herszta - pierścień dodający 30hp, 15kondy i many, 5% odpo na ogień. (Ranga V by trudniej ulepszać). Nie bać się - arcany powinny być nadal najważniejsze. Na 15lvl.
Zmiana pkt many na pkt kondy u Ayolu lub pół na pół. (Ayol bedzie trochę bardziej używany) Zmiana pkt kondy na mane w derengilu lub pół na pół. (ze wględu na to że to miecz głównie dla magów.) 2. Nowy rar - maczeta herszta - miecz jednoręczny (dla rycka): Ranga IV Obr. 64 Kondycja 60 Zręczność 6 Siła 3 Wiedza 10 lub brak. Nazwa sama mówi ze wypada z herszta. Wiem, że i tak nie przejdzie ale może da natchnienie dla nowych rarów. |
30 Sty 2013, o 16:45 |
|
|
1.Nie potrzeba nowych rarow.
2.Lepsze Ringi mam w sklepie 3.Masz już miecz - Derengil |
30 Sty 2013, o 16:55 |
|
Uczeń Simona
|
Jak wiesz, że nie przejdzie, to nie podawaj pomysłów i nie pisz...
Kolejny pomysł napisany na kolanie, 0 szczegółów... Na razie ekipa zajęta jest tworzeniem nowych instancji, a zmiany statystyk w rarach nie są wymagane. @up Jak mi 'ktoś kiedyś' powiedział - Derengil dla ryca nie jest dobrym pomysłem. I chociaż sam polecam Derengil, osobiście szczerze mi się wydaję, że jeśli się go NIE wydropi NIE warto kupować. Ja wydropiłem i służył mi do 34 lvl-a, mimo, że w sklepie były podobne, a nawet i lepsze bronie. Nosiłem go ze względu na ulepszenie+wiedzę. Nie dawałem punktów w wiedzę przed 33 lvl-em, więc przy wrzucaniu bloku/ochronki dodatkowe punkty wiedzy znacznie pomagały... ale to temat na zupełnie inną okazję. :p _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
30 Sty 2013, o 16:56 |
|
Uczeń Heremona
|
ekipa nie potrzebuje zadnych nowych pomyslow, przynajmniej, jezeli sa niedopracowane
+ dodam, że używamy opcji edytuj, nie dubluj tematów _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
30 Sty 2013, o 18:10 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |