Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Miesko
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Może jakieś odpo przy alphie - jak ktos nie ma pot to musi wychodzic na odpo , a po co tracic potki :/ Moim zdaniem było by to bardzo przydatne
|
31 Sty 2013, o 23:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
Gratuluję pomysłu. Mam nadzieję, że masz takich więcej.
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
31 Sty 2013, o 23:17 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jakieś utrudnienie musi być... Poza tym,niektórzy solują z ucieczką i utrudnieniem jest że podczas odpoczynku alpha będzie się dłużej regenerować.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
31 Sty 2013, o 23:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
Stachubrach napisał(a): Jakieś utrudnienie musi być... Poza tym,niektórzy solują z ucieczką i utrudnieniem jest że podczas odpoczynku alpha będzie się dłużej regenerować. Po ucieczce mob zawsze dostaje z powrotem 25% całości hp. Obojętnie czy afczysz przy nim godzinę czy 10 sekund _________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
31 Sty 2013, o 23:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
viewtopic.php?f=121&t=16800&start=0
jak widać pomysł już był i nie spotkał się z uznaniem nawet samych graczy. zamykam. |
1 Lut 2013, o 03:16 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |