|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Edytor Twarzy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sie 2012, o 15:11 Posty: 3 Miejscowość: Goleniów Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Peregriin Czas: 03.02.2013 Opis: [i]Pomocy! Gdy wszedłem do Edytora Twarzy chciałem dołożyć sobie kolczyki warte 3 platyny a mi zabrało 5. O co chodzi???[/i] _________________ "Wszyscy Mówią mi , że mam dużo zgonów. Odpowiadam: Zawsze Walcze z Silniejszymi." |
| 3 Lut 2013, o 13:42 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie Rejestracja: 26 Sty 2013, o 21:22 Posty: 36 Podziękowano: 103 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Myrlin |
Przy pierwszej zmianie wyglądu zawsze pobiera te 2 platy dodatkowo, nie wiem czy to błąd.
_________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
| 5 Lut 2013, o 14:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sie 2012, o 15:11 Posty: 3 Miejscowość: Goleniów Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
A nawet 4! Jako Persivan [2 postać] chciałem kupić włosy za 1 razem i mi pobrało dodatkowe 4.
PS. Dnia 07.02.2012 _________________ "Wszyscy Mówią mi , że mam dużo zgonów. Odpowiadam: Zawsze Walcze z Silniejszymi." |
| 7 Lut 2013, o 13:41 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Jest to tylko blad wyświetlania, nie pobiera naprawde tych platyn, tylko wyświetla tyle
Przetestowane, sprawdzone _________________ Kocham mojego Szopa |
| 7 Lut 2013, o 13:56 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
oblivionn napisał(a): Jest to tylko blad wyświetlania, nie pobiera naprawde tych platyn, tylko wyświetla tyle Przetestowane, sprawdzone No dobrze wszyscy tak mówią ale jakim cudem mi zniknęła dodatkowa platyna? Skoro NIBY nie pobiera tylko wyświetla? _________________ "Wszyscy Mówią mi , że mam dużo zgonów. Odpowiadam: Zawsze Walcze z Silniejszymi." |
| 10 Lut 2013, o 11:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |