![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dobry Pomysł
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Dobrze by było gdyby pocztą nie tylko wysyłało się wiadomości ale też przedmioty , plate i pieniądze .
|
10 Lut 2013, o 12:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Mógłbyś jakoś opisać po co to?
można podejść do konwojenta i spokojnie się wymieniać praktycznie z każdego miejsca latWy dostęp... Za dużo margonem(jedyne co mi się przypomina z taką opcją)... |
10 Lut 2013, o 12:58 |
|
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 20:40 Posty: 129 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Często jest tak, że ktoś jest mi winien kasę (rzadziej ja komuś) i ciągle się rozmijamy żeby sobie zwrócić.
Z chęcią zatem widziałbym mechanizm przesyłania golda w jakiś sposób _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
10 Lut 2013, o 13:58 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Jak ktoś ma ci oddać kase zapisz sb gdzieś jego nick.
Co do pomysłu nie trafiony, opisz jak ma to wyglądać jakie zastosowanie itp. _________________
Spoiler:
|
10 Lut 2013, o 14:51 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
dobrze to by było gdybyś przestał używać te forum, to już twój n-ty genialny pomysł
_________________ We are all the same, players in the game. |
10 Lut 2013, o 14:56 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Pomysł z innej gry.
Był już proponowany. Odpowiedz: Niezostanie to wprowadzone. Koperek ostrzegam: Kolejne tego typu wpisy będą traktowane jak spam. |
10 Lut 2013, o 15:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |