![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
do pracy rodacy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lut 2013, o 17:19 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: ZabadA Czas: Opis: Witam mam problem z misja gdzie udajemy sie na wyspe misja z birskiem czy jakos tak i chodzi o to ze znalazlem skarb i mam wrocic po ludzi na lad klikam na lodke wykoczylo wroc na lad i cos jeszcze ale nie doczytalem wywalilo mnie w porcie i z misji nic nie ma napisane gdzie isc na ta wyspe nie da sie wrocic pomoze ktos? nick w grze ZabadA S1 |
12 Lut 2013, o 17:23 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Dokładny tytuł etapu poproszę.
_________________ ![]() ![]() |
12 Lut 2013, o 18:19 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lut 2013, o 17:19 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Do pracy rodacy
Wróć na ląd z przewożnikiem no i wrocilem i nic dalej nie da sie zrobic |
12 Lut 2013, o 18:28 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Skoro nie odpowiadasz na priv w grze to jak znajdziesz chwilę pokaż GM ten temat i poproś o teleport na koordynaty 217 43 39 i tym razem czytaj uważnie dialogi.
_________________ ![]() ![]() |
12 Lut 2013, o 18:42 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 16 Paź 2010, o 13:18 Posty: 176 Miejscowość: Gdzieś na Podkarpaciu Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
Z tego co wyczytałem Ty żeby wrócic na ląd kliknąłes na łódke... w opisie misji miałes napisane żeby pogadać z przewoźnikiem
_________________ DarkenRall-Barbarzyńca lvl 103[s1] Rall - rycerz 75lvl s1Postać turniejowa Jestem duchem twoich ofiar jestem piekelną karmą Jestem twym najgorszym wrogiem możesz mówić na mnie Arioch. Wiedza to skarb... ja nie jestem chciwy wiec zostawiam ją dla innych |
12 Lut 2013, o 18:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |