|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Lepszy sposób komunikacji miedzy sojuszami gildijnymi.
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Lut 2013, o 18:08 Posty: 4 Miejscowość: Rumia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pewnie spotkaliscie sie z problemem typu Nie ma z kim pojsc na exp ze swojej gildi a pisanie na globalu jest żmudne i czasochlonne a gdyby tak stworzyc jakis komunikator miedzy sojuszami cos na zasadzie chatu gildijnego ? Np wchodze wpisuje "Mo chetny na hunt" albo "Potrzebna pomoc w quscie ...." i wyswietla sie to wszystkim zalogowanym graczom ktorzy sa z nami w sojuszu byloby to sprawne proste i troche by poprawilo znaczenie "sojuszu" ktory w tej grze nie jest wykorzystywany zbytnio . Dla przykladu moja gildia ma z 10 sojuszy a nigdy nie bylem na expie z kim kolwiek z gildi sojusznikow wiec co to za sojusznicy jak nawet do konca nie wiem czy ktos kto mnie mija jest moim sojusznikiem
Przeparaszam za brak polskich znakow ale nie uzywam ale mysle ze idzie sie doczytac Jesli byl juz taki pomysl to wybaczcie moglem nie doczytac. Prosze o wypisanie swoich opini. Pozdrawiam. _________________ The Blues Forever! |
| 18 Lut 2013, o 15:36 |
|
|
Uczeń Heremona Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau |
był już taki temat
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
| 18 Lut 2013, o 16:38 |
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:30 Posty: 269 Miejscowość: Hollywood Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 104 razy Serwer: HardCore |
dwa wyrazy TE ES
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
| 18 Lut 2013, o 16:44 |
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor |
_________________ WHY SO SERIOUS ?
|
| 18 Lut 2013, o 16:53 |
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |