![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Władca marionetek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Lut 2013, o 21:49 Posty: 19 Miejscowość: Lubin Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 15 razy Serwer: Ostlor ![]() |
XD
Ostatnio edytowany przez BxS, 23 Lip 2017, o 05:22, edytowano w sumie 1 raz |
23 Lut 2013, o 20:32 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Jest to etap 6 i wszystkie wskazówki miałaś bądź będziesz miała w dialogach lub w itemach z plecaka... W tej chwili jedyny błąd o jakim może być mowa to brak zrozumienia wskazówek przez Ciebie. Użyłem czasu przyszłego bo widać po ss że jeszcze nie odwiedziłaś wszystkich NPC którzy mogli Ci pomóc.
Polecam pospacerować po Alaril i pogadać z NPC przykładowo z Landauem, Simzą. Ps dzięki za zgłoszenie błędu w opisie zadania, został już poprawiony i czeka na wgranie. _________________ ![]() ![]() |
23 Lut 2013, o 21:01 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Lut 2013, o 21:49 Posty: 19 Miejscowość: Lubin Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 15 razy Serwer: Ostlor ![]() |
No mam tylko ta drewniana lape.. sproboje z npc pogadac jakto nie wspora napisze.
@Edit Ok sprawa załatwiona, dzięki za wskazówke, głowił bym się do nie wiem kiedy z tym ;p Wystarczyło pójść tylko do Simzy. |
23 Lut 2013, o 21:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |