Strona 1 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Osiągnięcia inne niż z PvE
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Cześć
Wpadłem na pomysł, żeby dołożyć jakieś inne osiągnięcia niż te naliczające zabite przez nas mobki (+ dropnięte rary). Na czym miałyby one polegać ? Przede wszystkim na codziennym życiu gry, bo przecież gra to nie tylko bicie się z przeciwnikami. Naliczałoby to zwykłe, codzienne czynności graczy jak np. otwieranie platynowych skrzynek. Oczywiście chciałbym aby było zaliczane... wszystko c można robić w Dumie Taern'u Krótko, zwięźle i na temat Na wszelki wypadek, gdyby pomysł się przyjął (choć to mało prawdopodobne) przygotowałem trochę takich [przykładowych] osiągnięć:
Spoiler:
Pozdrawiam. @down: No wiem, coś czułem, że trochę cienko się będą prezentować, chociaż znajdę chwile, żeby dodać [jakieś] nowe @Stachubrach: Też nad tym rozmyślałem, jeszcze nie wiem co możnaby z tym zrobić. @Szymdaro: Samo wzięcie nie jest osiągnięciem, ale możemy się za kilka tygodni szczycić tytułem "chłopca na posyłki", yay ^^ _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 Ostatnio edytowany przez Basfau 28 Lut 2013, o 18:32, edytowano w sumie 6 razy |
|
25 Lut 2013, o 21:46 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Noo/! Jeden z sensowniejszych tematow, lecz niektore osiagniecia nie pasuja. jt.
|
|
25 Lut 2013, o 21:50 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem jak najbardziej za,ale jakby pomysł wszedł w życie to zapewne liczyło by od 0 a nie od tego co już było od początku gry
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
25 Lut 2013, o 22:13 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Wszystko jest w logach
Tylko komu się będzie chciało je przeglądać? |
|
25 Lut 2013, o 22:19 |
|
|
Chodząca legenda
|
I czy to są osiągnięcia, czy raczej statystyki? Ja mogę zabijać dziesiątki tysięcy bossów, ale czy wydawanie kasy na pigmenty czy morphy jest osiągnięciem? Czy wzięcie zlecenia to osiągnięcie? :/ Dla mnie przesadzone znacznie. Wystarczy dodać to, czego brakuje Ewentualnie jeszcze te platynowe skrzynki i turnieje, reszta moim zdaniem nie potrzebna.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
25 Lut 2013, o 22:28 |
|
|
|
Ilość wygranych i przegranych walk na arenie już jest
Może wymysł licznik zgonów Edit@ a tak wlg o co ci chodziło z nazwą ? nie wiesz dlaczego morph ? Ostatnio edytowany przez seba11pl, 26 Lut 2013, o 17:23, edytowano w sumie 1 raz |
|
26 Lut 2013, o 00:18 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Najpierw to trzeba dopisać wszystko od harpii+ do osiągnięć a potem można kombinować. Szczerze to mam obiekcje co do sensowności takiego zliczania.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
26 Lut 2013, o 12:46 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ciekawy pomysł jestem za.
|
|
26 Lut 2013, o 14:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
pomysl fajny, napewno byloby ciekawie
_________________ Ostlor / HC W grze od 01.03.2012 |
|
26 Lut 2013, o 23:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wszystko ok, ale kupione przedmioty w sklepie? nieee
Idę do kowala, kupuję czepek za 50złota * X i mam osiagniecie w ciagu 10 minut.. Chyba, że podzielimy to na rangi.. "Kupiono 10 przedmiotów rangi VII" etc. _________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
|
28 Lut 2013, o 18:13 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 152 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |