![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest Dekonstrukcja
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Przegrałeś tą walkę?
![]() _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem ![]() Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
2 Mar 2013, o 20:13 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
witam wszystkich
mam chyba problem z questem, zrobiłem wszystko tak jak powinienem, u Lesgara pokonałem 5 bandytów, byłem w domku na podzamczu, gdzie ktoś leżał martwy, rozmawiałem z burdelmamą i nie mogę wejść do pokoju, gdzie przebywa Sajev, klikam na drzwi i nic sie nie dzieje??, ma może ktoś jakieś sugestie?? |
|
2 Mar 2013, o 21:42 |
![]() |
|
![]() |
||
Nie możesz wejść do drzwi czy też z burdelmamą bo nie jesteś na odpowiednim etapie Questa. Pomyśl, gdzie był Sajev przed wręczeniem Ci paczuszki?
![]() _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem ![]() Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
2 Mar 2013, o 22:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
był w pokoju ,w karczmie u Lesgara , bo chyba zasłabł ,ale teraz jak tam przychodzę to nic sie nie dzieje i sprawy nie mogę ruszyć do przodu
znalazłem tylko liścik i kartę?? i dalej nic nie wykombinowałem?? jak wiesz to rozjaśnij ![]() |
|
2 Mar 2013, o 22:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Jeśli byłeś w jego pokoju i znalazłeś śmieci, sprawdź w EQ wskazówki i pomyśl co to może być.
![]() 'SPOJLER'
Spoiler:
_________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem ![]() Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
2 Mar 2013, o 23:16 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
poszedłem do burdelmamy, porozmawiałem i pozwoliła mi wejść do pokoju , ale za nic nie mogę tam wejść niestety
![]() |
|
3 Mar 2013, o 01:13 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
A zrób ss gdzie chcesz wejść ot tak dla zaspokojenia mojego kaprysu...
_________________ ![]() ![]() |
|
3 Mar 2013, o 02:14 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
http://imageshack.us/photo/my-images/844/taerns.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/853/bu4rdel.jpg/ inni wchodzą do tego pokoju, ja nie mogę i nia jak nie mam pomysłu dlaczego:( |
|
3 Mar 2013, o 13:03 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
To na początek wyczyść przeglądarkę dokładnie.
_________________ ![]() ![]() |
|
3 Mar 2013, o 13:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
pomogło czyszczenie
![]() jak zaznaczyłem żeby od początku dzięki |
|
3 Mar 2013, o 14:52 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |