Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sklep u Bubla, WIELKA WYPRŻ
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
DO TEGO AYOL NIEUSZKODZONY WIELKA WYPŻ!!: CENY PRZEDMIOTÓW USZKODZONYCH -30% = cena końcowa CENY PRZEDMIOTÓW DOBRYCH - 50% = cena końcowa!! SPRZEDANE: 5, 14, 3, 12, 11, 17 Pisać w poście, pw lub w grze nick Emmm Proszę składać konkretne oferty. Negocjacja wchodzi w grę. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain Ostatnio edytowany przez Bubelage 3 Lut 2011, o 12:42, edytowano w sumie 9 razy |
28 Sty 2011, o 14:43 |
|
Chodząca legenda
|
do usunięcia.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
30 Sty 2011, o 04:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Bump
_________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain Ostatnio edytowany przez Bubelage, 30 Sty 2011, o 20:13, edytowano w sumie 1 raz |
30 Sty 2011, o 11:50 |
|
Chodząca legenda
|
Mój post do usunięcia...
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
30 Sty 2011, o 15:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Bump
_________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
31 Sty 2011, o 14:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
za ile 17?
by Quamus _________________ Quamus - S3 |
31 Sty 2011, o 19:11 |
|
Pogromca Valdaroga
|
17 sprzedana, pisze w poście, ale zostały jeszcze bardzo podobne (nr 16).
_________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
31 Sty 2011, o 20:58 |
|
Pogromca Valdaroga
|
bump
2 Lut 2011, o 12:01 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |