Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Umiejętności peta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł jednego z graczy jest bardzo dobry http://scr.hu/3mw/cdo8a ponieważ widac było by jakie pet ma umki i na jakim poziomie. Tylko z tymi postawami defensywna ofensywna i neutralna albo ulepszaniem umek naszego peta to zostanie zawsze odrzucone. Mam nadzieje że sam obraz umiejętności by się przydał.
Z góry DZ za komentarze mam nadzieje że będą komentarze pozytywne lecz z negatywnymi też się pogodzę |
5 Mar 2013, o 15:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
zobaczec jakie pet ma umki fajne, ale ulepszac nie
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
5 Mar 2013, o 15:27 |
|
Uczeń Heremona
|
Pet to pet, a nie gracz.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
5 Mar 2013, o 15:29 |
|
Administrator
|
Basfau napisał(a): Pet to pet, a nie gracz. Tak.. ale fajnie by było gdyby wraz ze wzrostem poziomu oprócz hp rosły też jego umki.. nie co poziom, co pięc, ale np. co dwadzieścia.. I nie mówię wcale żeby to właściciel rozdzielał te punkty. Pet nigdy nie będzie graczem, bo nie myśli (chociaż nie wiem czy to aż taki dobry argument..). _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
5 Mar 2013, o 15:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kiedyś było trochę bardzo dobrych pomysłów poprawienia petów i nic z tego nie weszło...
Nie weszło nawet nic odnośnie naprawienia petów; viewtopic.php?f=14&t=24554&start=21 _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
5 Mar 2013, o 18:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
jestem za a co do rosniecia zamiast 2 pkt moglby miec 1 ...
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
5 Mar 2013, o 18:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
W sumie to gracz powinien mieć przynajmniej wgląd w te umiejętności, żeby widział co pet umie i na jakim poziomie posiada daną umiejętność.
Tak prawdę mówiąc to umki, które pet posiada i nie są na maksymalnym 7 poziomie powinny co ileś lvli wzrastać np: co 10, bo przecież pet to nie gracz, ale powinien się też uczyć i być nie tylko lepszy w statystykach, ale np mieć później okrzyk na wyższy lvl wraz ze wzrostem jego poziomów itp. |
5 Mar 2013, o 22:02 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Widok umek peta bardzo pomógłby bardzo małym lvlom np. gracz z powiedzmy 8 lvl kupił sobie wilczura i nie wie na jakie ma umki.
|
5 Mar 2013, o 22:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
Właśnie od takich spraw jest Taern Wiki.
|
5 Mar 2013, o 22:06 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Pet to nie gracz, ale tresura w realu istnieje.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
10 Mar 2013, o 12:16 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 103 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |