![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[bug] forum
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 22:20 Posty: 143 Miejscowość: Cardiff Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: - Czas: - Opis: Kliknięcie "podglądu" pisanego właśnie postu w dziale "Błędy / Zgłoszenia / Pomoc" resetuje wybór serwera (na domyślny S1). Kod: <input type="radio" name="server" value="S1" checked="checked" > _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
28 Lut 2013, o 01:48 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 22:20 Posty: 143 Miejscowość: Cardiff Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
Bump.
_________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
8 Mar 2013, o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
U mnie wszystko gra o jaki dokładnie dział chodzi?
|
8 Mar 2013, o 19:57 |
![]() |
![]() |
|
Cytuj: w dziale "Błędy / Zgłoszenia / Pomoc" Wszystkie w tymże. Piszesz post, klikniesz "podgląd postu" i przestawia serwer na s1. Dodam, że testowałem tylko w Operze; sprawdzę w innych przeglądarkach potem. Nie dotyczy oczywiście edycji, a tylko nowo zakładanego postu w tym dziale. _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
8 Mar 2013, o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Mi na chrome wszystko śmiga.
|
8 Mar 2013, o 20:46 |
![]() |
![]() |
|
Ciekawe, bo sprawdziłem na FF, Chrome i Operze.
Wrzucam filmik z Chrome właśnie. Na tym polega błąd (patrz na zaznaczenie s3 przeskakujące na s1): [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D6wXnXc9LMM[/youtube] Nie ma znaczenia w jakim dziale piszesz post, byle pod Kod: Strona główna » Gra » Błędy / Zgłoszenia / Pomoc » Na podglądzie pokazuje s3, ale w poście przestawia na s1. Taki post, po wysłaniu, pokazuje oczywiście s1. Ktoś zapomniał wysłać POST request dotyczący wyboru serwera do formy po kliknięciu podglądu. Dlaczego w ogóle następuje przeładowanie całego arkusza, zamiast wyświetlenia podglądu z AJAXu, wie tylko autor phpBB. _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
8 Mar 2013, o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Bump.
Opisałem problem, nagrałem filmik, potwierdziłem problem na 3 przeglądarkach u siebie i u znajomych. Nagle nikt nie odpowiada. Forum macie niedorobione, nie umiem prościej opisać. _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
13 Mar 2013, o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 20:40 Posty: 129 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Potwierdzam wystąpienie błędu - zaraportowałem przed chwilą bug gdzie indziej
_________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
13 Mar 2013, o 16:09 |
![]() |
![]() |
|
Bump; błąd nadal występuje. Skoro ktoś modyfikował skrypt forum, żeby dodać "formularz" zgłoszenia czy ta sama osoba nie może skorygować błędu?
_________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
23 Mar 2013, o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |