Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nowa opcja w walce np. z innym graczem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Okej może nie za bardzo powiem konkrety ale chodzi mi o cos w stylu jezeli atakuje nas czacha to zebysmy mogli napisac cos na zewnątrz np jak jest /t bla bla bla do druzyny to mozna zrobic np /w bla bla bla zeby pisac na tym czacie http://scr.hu/0hf8/pdhsr
o pomoc :p to by sie bardzo przydalo bo ostatnio zatakowal mnie ziomek w tunelach u pajakow i nikt mi nie pomogl a pewno wielu przechodzilo ... i nikt nie pomogl wiec raczej takie cos by spodobalo sie gracza : ] |
8 Mar 2013, o 21:36 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Po pierwsze: wciśnięcie przecinków tam gdzie jest och miejsce naprawdę nie boli
Pomysł uważam za godny uwagi, ale przydałoby się go bardziej dopracować. Poza tym, chyba widziałem gdzieś ten pomysł, ale pewien nie jestem. |
8 Mar 2013, o 21:48 |
|
Administrator
|
Pisanie na czacie bocznym podczas walki może być godne rozważenia.
Nie ograniczałbym jednak tego tylko do sytuacji w której atakuje czacha, a do każdej walki. Póki co zawsze możesz skorzystać z czatu ogólnego. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
8 Mar 2013, o 21:59 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No chodzi mi ogólnie zeby mozna bylo w czasie walki pisac na czacie bocznym bo na prawde ludzie czasami nie wiedza czy pomoc czy nie pomagac lub kto zatakowal a czesto dochodza do agresora
|
8 Mar 2013, o 22:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Racja jestem za przydalo by sie...
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
9 Mar 2013, o 00:24 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Było i nie przeszło ale jak dla mnie bardzo by się przydało.
|
9 Mar 2013, o 11:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Sty 2013, o 23:05 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Racja, pomysł godny rozważania...jestem za!
_________________ Gothar Druid s3 "Łowca Czempionów" |
9 Mar 2013, o 12:10 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lut 2013, o 01:05 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem za bo bardzo się mi pomysł podoba. A sam nieraz poczułem na własnej skurze co to jest gdy koło takiego kretu atakujue mnie jakiś high lvl gracz
viewtopic.php?f=14&t=26238 tu też strałem się cos napomknąc na ten temat _________________ Nie zawsze trzeba wygrywać, czasem wystarczy że ktoś przegra |
10 Mar 2013, o 15:58 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 101 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |