Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana wyglądu peta
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Z kolorowaniem całkiem fajny pomysł
Czrny bialy ogar xD |
9 Mar 2013, o 18:36 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Ja to bym chciała, żeby wygląd zmieniał się poprzez nakładanie petom zbroi (jak u awatarów).
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
10 Mar 2013, o 12:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
tylko ze pety nie maja zbroi...
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
10 Mar 2013, o 12:21 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
I tu jest problem
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
10 Mar 2013, o 21:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pety niestety zbroi mieć nie będą Było już tyle o tym tematów, ani jeden nie przeszedł więc raczej nie ma co mieć nadziei na jakikolwiek ekwipunek do naszych zwierzaków
Dla mnie pomysł dobry ale zbyt mało dopracowany. Zacznie zaraz latać różowo-zółto-pomarańczowo-niebieski smok i wyjdą z tego jakieś mutanty Po drugie: myślę, że jest dużo ważniejszych spraw niż kolorowanie zwierzaków |
10 Mar 2013, o 21:44 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 101 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |