Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana nazwy Gild
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
taka wisienka na torcie 5k platy mozliwosc zmiany 1 raz
_________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
|
17 Sty 2013, o 17:07 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
pfff 5 k platy , nowa kosztuje 600k wiec po co to ;p
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
17 Sty 2013, o 17:20 |
|
|
Duma Forum!
|
Kiedyś dawno temu drygu się wypowiadał, że żadnego zmieniania nazwy gildii nie ma i nie będzie. Chyba jeszcze nie zmienił zdania.
|
|
17 Sty 2013, o 17:39 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Mystheria napisał(a): Kiedyś dawno temu drygu się wypowiadał, że żadnego zmieniania nazwy gildii nie ma i nie będzie. Chyba jeszcze nie zmienił zdania. BUMP a jednak zmienił _________________ We are all the same, players in the game. |
|
18 Mar 2013, o 20:14 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
L O L
5k platy to ok 20-30kk jak up nie lepiej nową zrobic ??? _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
18 Mar 2013, o 20:22 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Nowa gildia jest tańsza, ale tylko teoretycznie, bo nie ma wbitego prestiżu, wybudowanych budynków itp.
A co do tematu to uważam, że nie ma takiej potrzeby. _________________ Camillus - łucznik 41lvl - s3 - 17-05-2011r zakończenie kariery Qqryq - druid 105lvl - s3 - kanclerz gildii Immortal - 20-07-2012r zakończenie kariery Camillus- druid 58lvl - uk1 - kanclerz gildii LOL Team - 11-09-2012r koniec gry |
|
18 Mar 2013, o 20:50 |
|
|
Uczeń Simona
|
Więc jaki cudem na s1 nazwy są zmieniane?
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
|
19 Mar 2013, o 15:53 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Może ktoś ma wtyki u GM-a?
|
|
19 Mar 2013, o 16:16 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Posty Very są tak żałosne, że mnie aż boli :/
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
|
19 Mar 2013, o 16:36 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Obadałem sytuacje i rozmawiałem z GM'em, trafiłem akurat na tego który zmienił nazwę gildii. Była to jego inicjatywa, tłumaczył że rozmawiał z adminem i ten udzielił mu pozwolenia. Powodem jest to iż ludzie którzy są aktualnie w tej gildii kojarzeni są z poprzednimi członkami otoczonymi złą sławą dlatego ta zmieniła nazwę. Na dodatek nie mogli się zdecydować na nazwę i zmieniali ją dwukrotnie. Pisał o tym dlaczego miałby nie zmieniać gdy niedawno dostali narzędzie do zmian nazw czego wcześniej nie było - stworzone zapewne na przekór gildią łamiącym regulamin(wulgarna nazwa itp). Nie rozumiem tego bo każdy może domagać się zmiany nazwy podając takie żałosne powody, wystarczy mieć znajomości. Macie narzędzie do dodawania przedmiotów, dlaczego by tego nie wykorzystać i porozdawać paru epików? Ludzie, skoro wcześniej drygu napisał, że nigdy nie będzie takiej możliwości to dlaczego teraz mają być wyjątki.
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
19 Mar 2013, o 17:40 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |