![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sposób na czujki.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
jeśli mogę się wtrońcić ....
może nie mam screena ale co tam mam druta i wale ciosy na około 50%-70% i nie trafiam a moby ze 24% mają i ani razu uniku nie miałem ![]() O co tu biega ![]() Chyba trzeba mieć mniejszą celność by trafić a wyższą by nie trafić ![]() |
17 Mar 2013, o 09:01 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Developer napisał(a): http://scr.hu/0rqz/gq2u6 To tak sporo? ![]() Wy chcecie żeby to biło po 200? ![]() No ale widać jak byk na pierwszych ss hity po 2k-3k = brak resów ![]() Sorry, nie będziemy zmieniać systemu instancji bo resów się nie chce zakładać ![]() Witam . Niewiem czy to bylo poruszone ale przeciesz czujka ma zatrucie wzucone wiec slabna jej ciosy podejzewam ze zamiast 900hp by bylo duzo wiecej . Pozdro _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
20 Mar 2013, o 14:48 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Nom, i? Trzeba myśleć i robić tak, żeby biły jak najmniej a nie wbijać bez resów, bez zatrucia itp i potem narzekać jakie to one za silne są
![]() ![]() |
20 Mar 2013, o 18:27 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 14 Sty 2013, o 10:58 Posty: 58 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Raal Serwer: Tolnor ![]() |
Mimo wszystko aby pokonać czujki trzeba mieć farta, bo biją grupówką przed strzałem łucznika a więc tak czy inaczej pierwsza runda jest zawsze na farcie. I wtedy każdy kox schodzi na 2 hity. Poza tym dla takiego mo vd czy druida naprawdę nie jest łatwo osiągnąć 73% resów bez garnka.
_________________ Fajny mądry tekst. |
27 Kwi 2013, o 07:37 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
% sa spoko. Aeltion, może wg. Ciebie w tej grze powinno wchodzić tylko na 100%?
_________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
27 Kwi 2013, o 16:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |