Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Przesunięcie 'łapki do wyrzucania itemków'.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
A kogo to obchodzi ? Mi też się śpieszyło i nie ubiłem Zaimma, który chciał mi dać cały set -_-.
To nie jest wymówka... |
|
21 Mar 2013, o 17:53 |
|
|
Uczeń Simona
|
Waski napisał(a): A kogo to obchodzi ? Mi też się śpieszyło i nie ubiłem Zaimma, który chciał mi dać cały set -_-. To nie jest wymówka... Proszę o zaprzestaniu spamu z Twojej strony w tym temacie. Skąd pewność, że Zaimm miał Ci dać set? Kogo to obchodzi ?! Mnie to obchodzi i to jak najbardziej. _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
|
21 Mar 2013, o 17:54 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Gregor98 napisał(a): Waski napisał(a): A kogo to obchodzi ? Mi też się śpieszyło i nie ubiłem Zaimma, który chciał mi dać cały set -_-. To nie jest wymówka... Proszę o zaprzestaniu spamu z Twojej strony w tym temacie. Skąd pewność, że Zaimm miał Ci dać set? Kogo to obchodzi ?! Mnie to obchodzi i to jak najbardziej. A skąd u ciebie taka dysmózgia? Ale nas to nie obchodzi. |
|
21 Mar 2013, o 17:55 |
|
|
Uczeń Simona
|
Prosiłem już o zaprzestanie spamu !
Idź z tym spamem gdzie indziej. Tutaj już swoje powiedziałeś i przypuszczam, że mało kogo interesuje to co piszesz w dalszym ciągu. Apeluje jeszcze raz: NIE UBLIŻAJ MI NA TLE FORUM. Ja nikomu nie ubliżam, więc żądam w zamian tego samego. Powodzenia przy spamie, tylko nie w moim temacie. Miłego dnia. @edit Waski napisał(a): Ale nas to nie obchodzi. Czemu mówisz o sobie w 1 osobie liczby mnogiej ? _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
|
21 Mar 2013, o 17:58 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ja raz wywalilem carat ^^ jestem za
ps-jak sie pozbierales ?? ;D _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
21 Mar 2013, o 19:45 |
|
|
Uczeń Simona
|
Zakrzew napisał(a): Ja raz wywalilem carat ^^ jestem za ps-jak sie pozbierales ?? ;D Kolega zaproponował miśka na następny dzień _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
|
21 Mar 2013, o 20:52 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Mnie irytuje pytanie "ile sztuk chcesz wyrzucić" przy wywalaniu syfu z ekwipunku, a wy proponujecie jeszcze dodatkowe zapytania. Najlepiej takie jak zadawał Hubert z Milionerów, żeby w akcie furii po 15 zapytaniu "Czy jesteś pewny, że chcesz wyrzucić mózg nietoperza?", "ale na pewno?" zdewastować monitor. Pomysł poroniony. Nie patrzysz co robisz - twoja sprawa i twoja strata.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
21 Mar 2013, o 21:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja osobiscie omylkowo kilka razy juz chcialem wywalic Thorimmy znajomego wlasnie z tego powodu. Na szczescie sie powstrzymalem ale teraz jestem o wiele uwazniejszy przy zmianie butow. Z Thormow bym sie szybko nie wyplacil ;p
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 |
|
21 Mar 2013, o 23:36 |
|
|
Uczeń Simona
|
Nie proponuje kolejnych pytań o wyrzucenie przedmiotu.
Czytanie ze zrozumieniem, proszę Pana. Ja proponuję, żeby przesunąć 'łapkę', lub ustawić ją na bardziej czujnym polu. _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
|
22 Mar 2013, o 15:30 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja myśle że powinno się usunąć potwierdzenie przy zamiarze wyrzucenia itemu.
Ktoś wyrzuci jeroszki albo inną latarnie , to dobrze nawet bo jest szansa że być może kupi platynę zamiast latać po halit i kombinować. _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
23 Mar 2013, o 13:18 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |