Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na gazetke "The Pride Of Taern"
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Boże...są w PDF. Ale ramki itp. brakuje. Do tego inne zabiegi kosmetyczne.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
23 Mar 2013, o 19:34 |
|
|
Chodząca legenda
|
Wszystkie części pakietu OpenOffice mają opcje eksportu do .pdf - Pobierz i po problemie
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
24 Mar 2013, o 02:12 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
desacred napisał(a): Wszystkie części pakietu OpenOffice mają opcje eksportu do .pdf - Pobierz i po problemie Dokladnie . Juz mialem wczoraj napisac o tym programie, ale mi z glowy wypadlo. Bardzo fajny program, ma szerokie zastosowanie. Mozna znalezc w internecie licencje Trial, GPL, a jak dobrze poszukasz to i Freeware. Mialem kiedys zainstalowany na swoim komputerze, lecz nie wiele z niego korzystalem i usunalem. No Adiq pobierz program, podszkol sie w nim i wydaj gazetke . Zasznurujesz 'mordy' tym co na starcie ciebie skreslili. _________________ Druid & Sheed |
|
24 Mar 2013, o 14:40 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
hmm mysle ze caly projekt szybko by upadl. fajna rzecz lecz nie wiem czy ma szanse na ponowne wprowadzenie
|
|
2 Kwi 2013, o 23:44 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jak to mawiał Chada: 'Dzisiaj uwierzysz w to, w co wczoraj nie wierzyłeś' i 'Wiara Gwarancją Wygranej'.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
6 Kwi 2013, o 15:20 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Dzieki za przypomnienie o sobie. Od razu poprawil mi sie humor po uslyszeniu kolejny raz tych twoich cytatow
_________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
|
6 Kwi 2013, o 15:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
To kiedy nowa gazetka? Jutro?
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
|
6 Kwi 2013, o 16:17 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Bd jak jakiś mężny rycerz się do mnie zgłosi i razem to wydamy :}
|
5 Maj 2013, o 17:46 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ja jak najbardziej jestem za
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
|
5 Maj 2013, o 17:55 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
pomysł ściągnięty z RiotZone.
_________________ To, co mnie nie zabije, to wzmocni... |
|
5 Maj 2013, o 18:53 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 154 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |