Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
''Lepsze'' leczenie
''Lepsze'' leczenie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Siema.
Mój pomysł polega na tym, aby do setu dla dru dodac kolejna umke .Lepsze leczenie. Gniew Żywiołów Modyfikator obrażeń fizycznych: +15% Modyfikator obrażeń magicznych: +15% Mana: +160 Tylko dla Druidów. Tak jest teraz.A mi chodzi o coś takiego: Gniew Żywiołów Modyfikator obrażeń fizycznych: +15% Modyfikator obrażeń magicznych: +15% Mana: +160 Szansa na lepsze leczenie:10% Tylko dla Druidów Lepsze leczenie to nic innego jak ''krytyczne'' leczenie. PS:Takie leczenie działa tylko w leczeniu grp,które jest na min.5 Pokazuje SS'y na druidzie 23(nie mam czasu zeby pokazywac na innym,a taki był pod ręką). Normalnie nadal wyglądałoby tak: http://scr.hu/0whs/vpk94 A lepsze leczenie wyglądałoby tak: http://scr.hu/0whs/mf7zf (Wiadomo, że dru 23 nie ma grp. więc pokazuje na zwykłym ale: LEPSZE LECZENIE DZIAŁA TYLKO PODCZAS GRP. LECZENIA Jeśli lepsze leczenie siadnie to nie wiadomo komu,tak jak z rarami.Troche Ryzyk Fizyk bo może siadnac osobie,która ma max HP. Pzdr. PS:Nie jestem taki cienki,ze na 23 lecze tylko 80...ale test byl na psiakach wiec wiecie. Jako autor daje ,,nie mam zdania'' _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
26 Mar 2013, o 15:02 |
|
Chodząca legenda
|
Ja bym dodał jeszcze "krytyczny korzeń". Unieruchamia do końca walki i nie można go zmyć. Alternatywnie działa na całą drużynę
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
26 Mar 2013, o 15:05 |
|
Współpracownik Gnarla
|
hahahahaha tak jeszcze lepsze leczenie dla Druida bo przecież za małym koxem jeszcze jest
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
26 Mar 2013, o 15:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ile miało by to leczyc to po 1
jak taki bonus z leczeniem to usunąc inny MAM POMYSŁ WON Z FORUM nie pisz z caps lockiem i trochę więcej kultury w wypowiedziach - ironka |
26 Mar 2013, o 15:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dr jest bardzo mocno rozwinięty i to by było już przesada .
_________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
26 Mar 2013, o 15:23 |
|
Chodząca legenda
|
Autor serio mówi, czy urządził sobie wcześniejsze prima aprillis?
|
26 Mar 2013, o 18:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To proszę dodać "krytyczne" ukazanie dla VD, działałoby bez wrzucania szpili, książeczki i zatrucia.....
Pomysł nie ma szans przejścia. Druid to wystarczający kozak na bossach jak i w pvp, nie trzeba go ulepszać. |
26 Mar 2013, o 18:23 |
|
Uczeń Heremona
|
Autor pokazuje, że lepsze leczenie polega na pokazaniu się 2 gwiazdeczek, więc to nie jest takie złe ^^
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
26 Mar 2013, o 18:27 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Chcesz "lepiej" leczyć zainwestuj w moc i/lub rozwiń leczenie grupowe na wyższy poziom. Jak leczę grupowo to dlatego, że potrzebuje tego cała drużyna albo muszę dać komuś źródło/wzmocnienie, a ktoś inny jest ranny, więc to nawet by się nie przydało, ot zwykły bajer, żeby coś się pojawiało, a inne klasy postaci mogły pomarudzić na forum jaki to druid jest coraz lepszy.
_________________ Camillus - łucznik 41lvl - s3 - 17-05-2011r zakończenie kariery Qqryq - druid 105lvl - s3 - kanclerz gildii Immortal - 20-07-2012r zakończenie kariery Camillus- druid 58lvl - uk1 - kanclerz gildii LOL Team - 11-09-2012r koniec gry |
26 Mar 2013, o 18:40 |
|
Uczeń Simona
|
Widze że sie tu robi mały koncert życzeń wiec też sie dołącze więc życze sobie:
Dla łuka: Grad strzał z wyborem czym chcemy strzelać (ognista/lodowa/zatruta/strateg/) Dla MO: Żeby do metełora nie trzeba było dawać inki i żeby odłamki miały duże DMG Dla Ryca: Buff dla.drużyny "grupowa tarcza" i taki bonusik żeby ta tarcza nie była potrzebna xD Dla Barby Żeby "potenżne" wogóle nie zabierało kondy i żeby tym uderzeniem unieruchamiał. Dla Sheeda: Obszarowy atak ktory zabiera mane, konde i duzo Hp Czekam aż wprowadzicie P.s. Nie bierzcie tego na serio xD _________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
26 Mar 2013, o 19:17 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |