![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje w lutym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Sory Kot, ale to są różne godziny turniejów ?
Godziny miały być różne z przedziału 16-22, a tu mam narzekania na priv, że tak rozpisałem że znowu ludziom nie pasuje. Po ostatniej rozmowie miało być inaczej i nie chodzi tu o mnie bo mi pasuje akurat, ale innym znowu nie. Dlaczego są tylko 19 -20 ? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
2 Lut 2011, o 20:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Wtedy najwięcej ludzi gra , gdy robiliśmy turnieje o 16 frekwencja była zbyt mała i ludzie narzekali że za wczas. Nie dogodzisz wszystkim.
Willy napisał(a): a tu mam narzekania na priv, że tak rozpisałem że znowu ludziom nie pasuje. Wyślij ich do mnie ![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
2 Lut 2011, o 20:45 |
![]() |
![]() |
|
Hehe, nie chodzi o prywatną dysputę z nimi, a o zróżnicowanie terminów turniejów wg. "obietnicy"?
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
2 Lut 2011, o 21:03 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Dziwie się że tak nalegasz skoro pisałeś że Tobie pasuje.
Willy napisał(a): Po ostatniej rozmowie miało być inaczej i nie chodzi tu o mnie bo mi pasuje akurat Myślę że obietnice można zawiesić na kolejny miesiąc zobaczymy ile chętnych teraz będzie i ew. przesunie się godzinowo w miarę potrzeby. Co sądzisz o tym ? _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
2 Lut 2011, o 21:23 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Moja subiektywna ocena lutego. Dotyczy S1:
1 vs 1 (do 19 lvlu). - za mało czasu żeby dopakować postać. Nie będę w stanie sprostać Wyzwaniu i innym koksom. Co za pech że nie pod koniec miesiąca. 1 vs 1 (do 29 lvlu) - za mało czasu żeby wbić nawet 29, o ubraniu i ulepszniu sprzętu nawet nie wspominając. Ledwie 26 poziom na tą chwilę i brak czasu na grę. Co za pech, że nie pod koniec miesiąca. 1 vs 1 (45-59 lvl) - mój pomysł na wygranie turnieju 2 vs 2 powoduje że wypadam z rywalizacji 1 vs 1. 46 poziomem nie poszaleje za bardzo w tej kategorii. brak turnieju 2 vs 2 - Największa porażka. Od półtorej miesiąca stoję z expem i bąki zbijam, bo chciałbym w tej grze osiągnąć coś. Np wygrać mocno obsadzony turniej i móc kiedyś o tym wnukom opowiadać. Trochę się obawiam, że do czerwca niechcący lub chcący wbije poziom i będzie przekroczony MSL. Ale któż to wie czy w czerwcu zrobią w końcu ten turniej. 5 vs 5 (do 50 lvlu) - jeśli faktycznie sie wkurzę na brak turnieju 2 vs 2 i zacznę expić to nawet jeśli zatrzymam sie na 50 poziomie, to kiepski to team gdzie druid ma najwyższy poziom i musi dobierać jakichś 30-35 poziomowych partnerów. Co za pech że nie wcześniej ten turniej. Podsumowując tą subiektywną ocenę lutego: do bani. nawet nie wiem do czego sie tu przygotowywać. _________________ ZłyLas - S1 Rycerz Geldar - S1 - (VD 27) - turniejowy Pablous - S1- (Barb 19) - turniejowy |
2 Lut 2011, o 22:04 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
z tego co pisze z ludzmi , nikomu dni ani godziny turnieji nie pasauja i na kazdym bedzie brac 1/4 tych co maja odpowiednie levele ... :/
|
2 Lut 2011, o 23:13 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 28 Cze 2010, o 16:03 Posty: 100 Miejscowość: wałbrzych Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
co wy gacie na turnieje zawsze można troche czasu znaleść
|
2 Lut 2011, o 23:32 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
no jak na południe pracuje to 15-23 więc na turnieju o 19 sie nie stawie :/
|
2 Lut 2011, o 23:34 |
![]() |
![]() |
|
@Samo
Chodzi o to, że w lutym powinno już być zmienione, bo turnieje są tak samo ustawione, jeżeli chodzi o dni tygodnia i godziny, jeżeli ktoś pracuje/studiuje/uczy się//cokolwiek innego robi to raczej jest to czynność powtarzalna co do terminowości. Automatycznie to deprymuje do wszystkich turniejów w lutym. Zakres godzin miał być losowany z 16-22 + turnieje poza ramami godzinowymi np. o 24 albo 12 w południe, może na każdym z nich będzie mniej osób, ale będą bardziej zróźnicowane pod względem indywidualnych osób. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
2 Lut 2011, o 23:36 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
niestety problem jest taki ,ze wszystkie turniej do godziny 18:00 odpadają właśnie z tego względu, że frekwencja jest masakryczna. Nawet o 18:00 ciężko nam było zebrać ludzi boooo??? "bo za wcześnie" , 22:00 z kolei jak się zacznie to się potrafi skończyć o 24:00 , w to z drugiej strony piszą "za późno".
Możecie mi powiedzieć jak mam wszystkim dogodzić?????? |
3 Lut 2011, o 00:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |