Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Prestiż za turnieje
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam
Razem z gildią Avalon oraz Mielony i Schabowy chciałbym wnieść propozycję odnośnie dawania presta za wygrane turnieje. Niektóre gildie poświęcają czasami lata na PvP (Mielony i Schabowy od 2010r.). Zamiast ciągle orać bossy skupiają się na taktykach, nowych buildach i ulepszeniach, które utrudniają grę PvE. Gra The Pride od Taern jest stworzona zarówno do PvE jak i PvP. Wiem, że są wojny, ale to osobna działka.. Często wojna to oczekiwanie pod końcem insty aż wyjdzie wróg, więc tylko turnieje całkowicie sprawdzają umiejętności graczy w walkach między sobą. Prest na turnieju przydzielany byłby tylko pierwszym 3 miejscom (lub też za wygraną walkę można by dawać po kilka pkt). Kwestia tylko ustalenia granic otrzymanego presta. Pozdrawiam Artemidkaa _________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
|
2 Kwi 2013, o 13:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobrze mówi ! za 1sze miejsce w turnieju 200 presta chce (to tylko przykład) xd i dodam ze 100 platyny nie jest dość satysfakcjonujące, powinno być więcej nagród unikatowych ;d
dodam jeszcze że patrząc na wiki widzę takie "unikatowe przedmioty" a ja nic nie mam |
|
2 Kwi 2013, o 13:28 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Bardzo dobry pomysł. Popieram w 100% i powinno być więcej unikatowych przedmiotów albo nu rarów bo 80k i 100 platy lepiej np dostać nu rar
|
|
2 Kwi 2013, o 13:36 |
|
|
Administrator
|
XMroku napisał(a): Bardzo dobry pomysł. Popieram w 100% i powinno być więcej unikatowych przedmiotów albo nu rarów bo 80k i 100 platy lepiej np dostać nu rar Pomysł z prestiżem bardzo dobry, ale dokładanie nu rarów jest bez sensu. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
2 Kwi 2013, o 13:49 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Gru 2012, o 02:44 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Prestiż albo honor, jakakolwiek nagroda w tej formie byłaby bardzo zacna . Są małe gildie turniejowe, niech dostaną trochę presta, w końcu im też zależy na wyższym poziomie świątyni... pozdrawiam avalon !
|
|
2 Kwi 2013, o 13:51 |
|
|
Inżynier
|
Popieram wszystkimi rękami i nogami pomysł z prestiżem za turki Przy czym uważam, że za same wygrane walki też by się coś należało, nie tylko za podium - analogicznie jak z platką, symbolicznie, bo w końcu to tylko pojedyncza walka, ale nagroda też powinna być.
_________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
|
2 Kwi 2013, o 13:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Flash napisał(a): Prestiż albo honor, jakakolwiek nagroda w tej formie byłaby bardzo zacna . Są małe gildie turniejowe, niech dostaną trochę presta, w końcu im też zależy na wyższym poziomie świątyni... pozdrawiam avalon ! nie wiem czy ten honor coś nam daje, mamy obecnie 30k honoru i jak narzazie nie zwiększa mi to prestiżu, dodam jak bylem w gildii mająca -10k honoru to miałem zmniejszony prestiż, chyba ze coś źle zaobserwowałem chciałbym jeszcze zaznaczyć ze niektóre gildie najzwyczajniej w świecie dały sobie wojnę miedzy sobą o nic tylko po to żeby nabić honor, moim zdaniem w takiej sytuacji wojna o nic nie powinno nabijać honoru |
|
2 Kwi 2013, o 13:55 |
|
|
Chodząca legenda
|
Było już kilka razy, a sam pomysł premiowania wygrywających turnieje prestiżem mi się podoba.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
2 Kwi 2013, o 14:00 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
prestiż za wygrany turniej/walkę jak najbardziej trafiony pomysł ale nie jak tam ktoś napisał 200 dla osoby bo to by było przesadzone, powiedzmy do podziału na drużynę, ogólnie jakiekolwiek rary i unikaty za wygraną nie przejdą
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
2 Kwi 2013, o 14:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Popieram pomysł z prestiżem, na pewno to zaostrzy konkurencje na turniejach, każda topowa gildia będzie chciała w szybki sposób zdobyć trochę presta na turniejach, ranking gildii będzie nie tylko odzwierciedlał farta z dropem i prestem za rary ale też w podobnym stopniu za turnieje.
To musi wejść _________________ Wesołygoryl MO 140 Ostlor na codzień TypowyTroll RYC 116 Ostlor dla odmiany ZłyŻuczek SH 59 Tolnor pvp i turnieje mój kanał YT |
|
2 Kwi 2013, o 15:20 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |