Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mag Ognia.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Yo, pisze w sprawie Mo jak widać w temacie. Mianowicie chodzi mi o to jak się broni.
Nie jeden raz było się załóżmy we 2 na marionetce lub czymś innym, ja np. chodziłam z łucznikiem na mario miał taki sam lvl, umówiliśmy się że ustawimy taką samą obronę. No więc bijemy jedną parkę, łuk się idealnie obronił a gdy do mnie czyli mo dobiegli zaczęli bić fizycznie tu chyba wszystkie ciosy ich były trafione a mam 62 lvl a o mało co nie dedłam. Nie rozumiem od czego to zależy skoro ma się 5 PA na fize, dlaczego mag ognia się w ogóle nie broni ? Na prostych rzeczach się z ogółu nie broni i deda zalicza. :/ Do czego są te punkty PA jak prawie nic nie dają ? W przypadku mo prawie te punkty PA nic nie dają, ale na np. łuczniku już tak. Nie dosyć że Łucznik jest prawie nie do pokonania to jeszcze się idealnie broni. |
3 Kwi 2013, o 23:55 |
|
Administrator
|
Masz 62 lvl i nie odkryłaś jeszcze co to jest zręczność?
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
4 Kwi 2013, o 00:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zreka broni w zwarciu i na dystans. Wiedza na dystans i uroki. Ile masz zrecznosci? 10? Nie dziw sie ze wszystko w Ciebie wbija.
|
4 Kwi 2013, o 01:28 |
|
Uczeń Heremona
|
Może w łuka marionetki dały mniej pa na ataki, a na Ciebie więcej?
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
4 Kwi 2013, o 06:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
widocznie slabo rozwijasz swojego MO ja mam MO i na marionetce ustawiam po 2 pa i wiekszac to wemnie pudluja niz trafiaja a zreki mam tylko 10 laduj wiecej w wiedze to moja sugestia
|
4 Kwi 2013, o 07:03 |
|
Chodząca legenda
|
Ale że co wiedza ma niby do ataków w zwarciu?
|
4 Kwi 2013, o 08:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
czy nie jest jakos tak, że mag broni sie z wiedzy?...cos takiego kiedys bylo
|
4 Kwi 2013, o 08:57 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Duchiii napisał(a): czy nie jest jakos tak, że mag broni sie z wiedzy?...cos takiego kiedys bylo Kiedyś, czyli nigdy? |
4 Kwi 2013, o 09:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
Duchiii napisał(a): czy nie jest jakos tak, że mag broni sie z wiedzy?...cos takiego kiedys bylo Mag w zwarciu broni się Zręczność+lvl. |
4 Kwi 2013, o 12:04 |
|
Zabójca Tilsai
|
Matilon napisał(a): Duchiii napisał(a): czy nie jest jakos tak, że mag broni sie z wiedzy?...cos takiego kiedys bylo Mag w zwarciu broni się Zręczność+lvl. a dokładniej - ma tyle zręczności przeznaczonej na uniki ile wynosi jego poziom + 10 _________________ We are all the same, players in the game. |
4 Kwi 2013, o 12:07 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 89 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |