![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje w lutym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Myślę że wybrane godziny są ok, nie pod względem, że mi pasuje lecz dostosowane się do wszystkich graczy personalnie jest nie możliwe. Jeżeli zacznie się przekładanie turniejów, wniknie chaos i będzie pozamiatane.
Pozdr _________________ S2 - Łucznik Od początku do końca: Dragon Warriors! |
3 Lut 2011, o 00:16 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
w zeszły weekend byl test , turnieje od 16:00 - zły pomysł.
|
3 Lut 2011, o 00:20 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
A może codziennie o 20:00 jeden turniej i tyle, godzina akurat nie za pozno nie za wczesniej?
20:00 s1/s2/s3 Kazdy serwer ma swoj turniej a jak ktos ma 100 postaci to juz jego problem niech wybiera ![]() Mi tam generalnie wsio ryba ale taka 20 no ewentualnie 21 wydaje mi sie najsensowniejsza pora MałyKot nigdy nie dogodzisz wszystkim wiec chill ![]() Pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
3 Lut 2011, o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 24 Sie 2010, o 15:08 Posty: 230 Miejscowość: Tomaszów M. Podziękowano: 61 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
Gra wymaga poświęceń, olej prace,olej szkołę, olej rodzinę, ale przyjdź na turniej
![]() _________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
3 Lut 2011, o 09:38 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Ale ok jest mniejsza frekwencja, ale trzeba dogodzić ludziom, którzy pracują na 2 zmianę, mają zajęcia wieczorem etc.
W lutym akurat dużo osób ma ferie/wolne więc znajdą czas, jak będą chcieli żeby na 1h wejśc na turniej, ale to jest nie fair wobec innych, którzy z w/w powodów codziennie mają zajęcia w godzinach wieczornych. A co do frekwencji zawsze można zrobić nagrody proporcjonalne do ilości użytkowników zgłoszonych do turnieju, żeby ktoś nie powiedział, że jak wygra turniej (10osób) dostanie to samo co drugi który pokona w turnieju 50 osób. Zrobić przelicznik (ewentualnie ja go zrobię) stworzyć turnieje eventowe (o dosłownie pseudolosowej godzinie) i nie patrzeć, że zawsze trzeba dogodzić tym samym. Trudno jest zadowolić wszystkich jednocześnie, ale można wszystkich usatysfakcjonować dzieląc ich na mniejsze grupki. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
3 Lut 2011, o 12:25 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Więc nie ma szans na zmiany terminow turnieju ? :/
|
3 Lut 2011, o 14:16 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Niech zacznie się o 20:00
![]() _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
6 Lut 2011, o 16:16 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Moim zdaniem jest okay, większość jest zadowolona, a to większość w demokracji decyduje. Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził, więc "Just deal with it!"
_________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
8 Lut 2011, o 10:38 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Kocie tak jak rozmawialiśmy i za kilka dni rozwinę tą myśl, turniejów eventowych.
temat wydaje się martwy - zamykam Heavenmaker _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
8 Lut 2011, o 22:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |