Strona 2 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Rodzaj żeński w komunikatach.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Sam juz o tym przedtem myslalem. ;P Jestem za.
|
2 Kwi 2013, o 23:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A dlaczego wgl jak w innych grach patrze i tu wszędzie jest rodzaj męski nie żeński
Kobiety wyginą ? Oczywiście jestem za _________________ tfuj stary |
5 Kwi 2013, o 21:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Też jestem za. Taka mała duperelka, ale pewnie ucieszy żeńską część Taerna.
BTW. igorski10 napisał(a): A dlaczego wgl jak w innych grach patrze i tu wszędzie jest rodzaj męski nie żeński Kobiety wyginą ? Oczywiście jestem za Jesteś za tym, by kobiety wyginęły, czy za pomysłem? |
5 Kwi 2013, o 21:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem za czesto w 'Burdelu" mozna sie posmiac grac plcią rzeńską
@@@@Down zwracam honor Często "panie" to faceci _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum Ostatnio edytowany przez Zakrzew, 5 Kwi 2013, o 21:09, edytowano w sumie 1 raz |
5 Kwi 2013, o 21:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
A nie pomysleliscie ze trudne to bd do wprowadzenia?
Pytalem sie kiedys Gm'a czemu tak jest,on powiedzial,ze nie odnosi sie to do plci tylko do gracza. Za kazdym nickiem kryje sie "gracz". 'Asia zginął w walce.' to to samo co: 'Gracz zginął w walce' Gracz-3os. l.poj r. meski _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
5 Kwi 2013, o 21:07 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Barnostary - nie znam się, ale nie widzę problemu. Wystarczy stworzyć odniesienie komunikatów w zależności od płci. Czyli za każdym razem jak ma wyświetlić jakiś komunikat, to sprawdza płeć, a potem wyświetla odpowiednią końcówkę. Oczywiście, to trudniejszy sposób - można po prostu zastosować ten sam, co istnieje w questach.
|
5 Kwi 2013, o 21:10 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Oczywiscie jestem za
_________________ SpydereK VD-S5 |
5 Kwi 2013, o 22:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
barnostary napisał(a): A nie pomysleliscie ze trudne to bd do wprowadzenia? Pytalem sie kiedys Gm'a czemu tak jest,on powiedzial,ze nie odnosi sie to do plci tylko do gracza. Za kazdym nickiem kryje sie "gracz". 'Asia zginął w walce.' to to samo co: 'Gracz zginął w walce' Gracz-3os. l.poj r. meski Odkryłeś Amerykę! Według twojgo rozumowania nie potrzebny jest rodzaj żeński nawet w realu w końcu od wszystkim kryje się jedno słowo - człowiek. |
6 Kwi 2013, o 13:10 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Kwi 2013, o 10:30 Posty: 3 Miejscowość: Lubin Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Jak najbardziej za
_________________ Milossmm Sebinio AstonStong |
6 Kwi 2013, o 13:56 |
|
Uczeń Heremona
|
Bump.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
12 Sie 2013, o 21:12 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |