Autor |
Wiadomość |
barbexd
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Mar 2013, o 10:48 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Co do petów :)
Witam wszystkich serdecznie. Problem, który chciałbym omówić dotyczy petów. Chodzi mi o to, że jest ich za mało dla zwykłych graczy.. Wilczur, nietoperz, ogar.. Tymczasem petów gildyjnych jest ogrom.. Ktoś, kto nie chce iść do gildii, ma mieć pod tym względem gorzej? Przydałoby się, jakby moderatorzy gry stworzyli jakiegoś nowego zwierzaka Nie zaszkodziłoby to nikomu, a i przysporzyłoby wiele radości i zadowolenia.. Mam nadzieję, że mój pomysł nie jest zły i ktoś podzieli moje zdanie. Gorąco pozdrawiam
_________________ Barbexd- barbarzyńca 38lv (rośnie)
Dubito ergo cogito, cogito ergo sum
|
6 Kwi 2013, o 14:50 |
|
|
koperek
Zabójca Tilsai
Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy
Nick w grze: Eld
|
Re: Co do petów :)
myślę że twój pomysł znajduje się w szukajce
_________________ We are all the same, players in the game.
|
6 Kwi 2013, o 14:52 |
|
|
barbexd
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Mar 2013, o 10:48 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
Mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi
|
6 Kwi 2013, o 15:17 |
|
|
Waski
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy
Nick w grze: Doneu
|
Słyszałeś o takim czymś jak blog Taern'a?
|
6 Kwi 2013, o 15:18 |
|
|
barbexd
Uciekinier Taernijczyk
|
tak
|
6 Kwi 2013, o 15:42 |
|
|
Ashbull
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy
|
a o ''SZUKAJ'' na forum ?
6 Kwi 2013, o 15:59 |
|
|
Supakille
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Mar 2012, o 23:05 Posty: 144 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 44 razy
|
A ja na ten przykład naliczyłem co najmniej 5 petów z czego 4 można śmiało używać :]
1. Wilczur 2. Nietoperz 3. Ogar 4. Uwięziony 5. Człowiek z questu ( nie pamiętam nazwy) ale nie wiem czy ktoś sobie go expi czy on znika gdy się exp wykona.
Co do gildi to jest tam tyle petów, iż gildia to swego rodzaju przywilej. Zauważ, że od razu nie masz gildi i takową gdzie klatki będziesz miał ciężko wyszukać a jak już uda ci się taką odnaleźć to klatki mogą być już zapchane. Dodatkowo pety te co podałem na początku dobrze prowadzone są lepsze od tych z klatek, nie mówię wszystkich ale są lepsze, ba u mnie na serwie są gracze 100+ którzy wytrwale expią swoje pociechy.
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P
|
6 Kwi 2013, o 16:02 |
|
|
Zakrzew
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy
Nick w grze: Rzaba
|
Supakille napisał(a): A ja na ten przykład naliczyłem co najmniej 5 petów z czego 4 można śmiało używać :]
1. Wilczur 2. Nietoperz 3. Ogar 4. Uwięziony 5. Człowiek z questu ( nie pamiętam nazwy) ale nie wiem czy ktoś sobie go expi czy on znika gdy się exp wykona.
Co do gildi to jest tam tyle petów, iż gildia to swego rodzaju przywilej. Zauważ, że od razu nie masz gildi i takową gdzie klatki będziesz miał ciężko wyszukać a jak już uda ci się taką odnaleźć to klatki mogą być już zapchane. Dodatkowo pety te co podałem na początku dobrze prowadzone są lepsze od tych z klatek, nie mówię wszystkich ale są lepsze, ba u mnie na serwie są gracze 100+ którzy wytrwale expią swoje pociechy. Ten 'Czlowiek" w kazdej walce ucieka jak w 1 rundzie nie dedniesz noba expa nie
_________________ MO 36
Vocare Ad Regnum
|
6 Kwi 2013, o 19:58 |
|
|
shaadY
Uczeń Simona
Rejestracja: 10 Lut 2012, o 22:29 Posty: 65 Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy
|
Jest też bug występujący nieraz, że zostanie nam Zito mimo tego iż Utorczyk nas zabił
_________________ Seq-66Druid
|
6 Kwi 2013, o 23:08 |
|
|
igorski10
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 10 Lut 2013, o 00:38 Posty: 43 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy
Nick w grze: tfujstary
|
shaadY napisał(a): Jest też bug występujący nieraz, że zostanie nam Zito mimo tego iż Utorczyk nas zabił znam wykonanie !
_________________ tfuj stary
|
6 Kwi 2013, o 23:10 |
|
|
|