![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Co do petów :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Witam wszystkich serdecznie. Problem, który chciałbym omówić dotyczy petów. Chodzi mi o to, że jest ich za mało dla zwykłych graczy.. Wilczur, nietoperz, ogar.. Tymczasem petów gildyjnych jest ogrom.. Ktoś, kto nie chce iść do gildii, ma mieć pod tym względem gorzej? Przydałoby się, jakby moderatorzy gry stworzyli jakiegoś nowego zwierzaka
![]() ![]() _________________ Barbexd- barbarzyńca 38lv (rośnie) Dubito ergo cogito, cogito ergo sum |
6 Kwi 2013, o 14:50 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
myślę że twój pomysł znajduje się w szukajce
_________________ We are all the same, players in the game. |
6 Kwi 2013, o 14:52 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Mam nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi
![]() ![]() _________________ Barbexd- barbarzyńca 38lv (rośnie) Dubito ergo cogito, cogito ergo sum |
6 Kwi 2013, o 15:17 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Słyszałeś o takim czymś jak blog Taern'a?
|
6 Kwi 2013, o 15:18 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
tak
![]() _________________ Barbexd- barbarzyńca 38lv (rośnie) Dubito ergo cogito, cogito ergo sum |
6 Kwi 2013, o 15:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
a o ''SZUKAJ'' na forum ?
_________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
6 Kwi 2013, o 15:59 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Mar 2012, o 23:05 Posty: 144 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 44 razy ![]() |
A ja na ten przykład naliczyłem co najmniej 5 petów z czego 4 można śmiało używać :]
1. Wilczur 2. Nietoperz 3. Ogar 4. Uwięziony 5. Człowiek z questu ( nie pamiętam nazwy) ale nie wiem czy ktoś sobie go expi czy on znika gdy się exp wykona. Co do gildi to jest tam tyle petów, iż gildia to swego rodzaju przywilej. Zauważ, że od razu nie masz gildi i takową gdzie klatki będziesz miał ciężko wyszukać a jak już uda ci się taką odnaleźć to klatki mogą być już zapchane. Dodatkowo pety te co podałem na początku dobrze prowadzone są lepsze od tych z klatek, nie mówię wszystkich ale są lepsze, ba u mnie na serwie są gracze 100+ którzy wytrwale expią swoje pociechy. _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
6 Kwi 2013, o 16:02 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Mar 2013, o 20:37 Posty: 235 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 37 razy Otrzymanych podziękowań: 55 razy Nick w grze: Rzaba ![]() |
Supakille napisał(a): A ja na ten przykład naliczyłem co najmniej 5 petów z czego 4 można śmiało używać :] 1. Wilczur 2. Nietoperz 3. Ogar 4. Uwięziony 5. Człowiek z questu ( nie pamiętam nazwy) ale nie wiem czy ktoś sobie go expi czy on znika gdy się exp wykona. Co do gildi to jest tam tyle petów, iż gildia to swego rodzaju przywilej. Zauważ, że od razu nie masz gildi i takową gdzie klatki będziesz miał ciężko wyszukać a jak już uda ci się taką odnaleźć to klatki mogą być już zapchane. Dodatkowo pety te co podałem na początku dobrze prowadzone są lepsze od tych z klatek, nie mówię wszystkich ale są lepsze, ba u mnie na serwie są gracze 100+ którzy wytrwale expią swoje pociechy. Ten 'Czlowiek" w kazdej walce ucieka jak w 1 rundzie nie dedniesz noba expa nie ![]() _________________ MO 36 ![]() ![]() Vocare Ad Regnum |
6 Kwi 2013, o 19:58 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Jest też bug występujący nieraz, że zostanie nam Zito mimo tego iż Utorczyk nas zabił
![]() _________________ Seq-66Druid ![]() |
6 Kwi 2013, o 23:08 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 10 Lut 2013, o 00:38 Posty: 43 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: tfujstary ![]() |
shaadY napisał(a): Jest też bug występujący nieraz, że zostanie nam Zito mimo tego iż Utorczyk nas zabił ![]() znam wykonanie ! ![]() _________________ tfuj stary |
6 Kwi 2013, o 23:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |