![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Misja Sny mirandy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Mamy do zabicia 2 parobków w celu zdobycia ich serc po kazdej smierci musimy robic misje od nowa a jak bedziemy mieli serc wiecej niz 2 zostaja one w eq i nie mozna ich wywalic tylko zajmuja miejsce i wage prosze o naprawienie bledu
|
|
11 Sty 2011, o 16:32 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
W końcu ktoś wpadł na możliwą przyczynę problemu sercowego. Już badamy ten temat.
|
|
11 Sty 2011, o 16:46 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
czy ten quest juz działa bo co jakiś czas go sprawdzam i nadal nie mogę sobie z drzewkiem w wiosce drutów pogadać
![]() |
|
31 Sty 2011, o 20:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
Ja nie napotkałem żadnych problemów ostatnim razem. W którym etapie utknąłeś (tytuł)?
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
1 Lut 2011, o 00:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
'Udaj się do drzewa Augustusa" - drzewko sobie gada i gada, stwierdza, że powinienem iść poszukać jakiegoś pająka ale nie mam możliwości wyboru żadnej opcji dialogowej i pozostaje mi albo relog albo np. wejść w ekwipunek i wtedy mogę wyjść z wioski drutów ale to przerywa rozmowę z Augustem wiec nie mam zlecenia na dalszy etap...
|
|
1 Lut 2011, o 00:40 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
a masz msije zrobiona proba druidow?bez niej nie mozesz rozmawiac z drzewem dalej
_________________ wrócę na s4 !i będę w top milion. |
|
1 Lut 2011, o 08:38 |
![]() |
|
![]() |
||
próbę druidów mam za sobą jakieś 25 lvl temu, poza tym jakbym nie mógł rozmawiać z drzewem to bym nie mógł dojść do miejsca, w którym widzę wypowiedź Augusta ale nie widzę już opcji wyboru dla siebie - we wcześniejszej części dialog przebiega sprawnie i bez zakłóceń
![]() |
|
1 Lut 2011, o 13:26 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
Heavenmaker
Widziałem kilka takich błędów w ostatnim czasie, widocznie serwer coś blokuje/upuszcza w drodze. Podaj nick postaci oraz serwer. Jest to pierwszy etap questa, także można go spokojnie zresetować i zacząć na nowo ze świeżą wersją. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
1 Lut 2011, o 19:20 |
![]() |
|
![]() |
||
Heavenmaker, S1
edit: problem nadal występuje, nie mam wiedzy ani info czy był reset questa, poniżej print... ![]() |
|
2 Lut 2011, o 05:45 |
![]() |
|
![]() |
||
delikatnie przypominam się, problem nadal istnieje
![]() |
|
3 Lut 2011, o 08:29 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |