Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kaishi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Supakille napisał(a): desacred napisał(a): Supakille napisał(a): I może frytki do tego ? Na 75 lvl posiadacie fangę która daję 7% + na krytyka. Sup pamiętaj, że fanga nie jest tylko dla sheeda Fakt faktem masz rację ale ja się przyznam z ręką na sercu że widziałem jedynie morpha fangi natomiast fangę jako by ktoś inny używał już nie. Tylko SH z tym lata i mu dobrze Ciekawe kto morfował fange, a raczej na co. _________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
6 Kwi 2013, o 16:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
O fakt to sorry za błąd :] Myślałem że się da bo widziałem jakiegoś mo 80 lvl w fandze. Ciekawe dz
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
6 Kwi 2013, o 16:49 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Może to nie morph tylko po prostu jej używa?
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
7 Kwi 2013, o 00:00 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Carrot napisał(a): Ja bym wolał podwójny atak - w końcu to szybki gość, ma styl walki typu muai thai i przydałby mu się on rozproszenie bardziej się przydaje jeśli obrywasz więcej razy, ale z unikami... Nikt Ci nie zabrania założyć set+epik. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
7 Kwi 2013, o 09:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Na wyższych poziomach nie opłaca się nosić setu, który i tak jest dość słaby..
Według mnie mogli chociaż dać skok farida zamiast rozproszenia holma. _________________ We think too much and feel too little. |
7 Kwi 2013, o 09:53 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Specjalnie nie dają fizolom skoku farida, zbyt dobry. Zdarza się że fizole (pod wiedze) ubierają set ludobójcy, po to by mieć bonusy z niego. Zwłaszcza, że można ubrać dwa sety na 40 lv naraz
|
7 Kwi 2013, o 09:55 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Poczekajmy na nową porcję setów, ktore zmierzają od ponad pół roku do nas
_________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
7 Kwi 2013, o 10:25 |
|
Współpracownik Gnarla
|
baloczi napisał(a): Poczekajmy na nową porcję setów, ktore zmierzają od ponad pół roku do nas Targowisko i podklasy zmierzają od prawie trzech, nowym sloganem taernu powinien być słynny cytat blizzarda "Stay tunned". _________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
7 Kwi 2013, o 10:31 |
|
Błądzący w Tunelach
|
baloczi napisał(a): Carrot napisał(a): Ja bym wolał podwójny atak - w końcu to szybki gość, ma styl walki typu muai thai i przydałby mu się on rozproszenie bardziej się przydaje jeśli obrywasz więcej razy, ale z unikami... Nikt Ci nie zabrania założyć set+epik. Co ja tutaj napisałem o secie+epiku? a poza tym set jest slaby więc lepiej zamiast niego nosic rary na moj gust. |
7 Kwi 2013, o 11:46 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Supakille napisał(a): desacred napisał(a): Supakille napisał(a): I może frytki do tego ? Na 75 lvl posiadacie fangę która daję 7% + na krytyka. Sup pamiętaj, że fanga nie jest tylko dla sheeda Fakt faktem masz rację ale ja się przyznam z ręką na sercu że widziałem jedynie morpha fangi natomiast fangę jako by ktoś inny używał już nie. Tylko SH z tym lata i mu dobrze W jakim celu się tutaj wypowiadasz w takim razie? Dajcie się ludzie wypowiedziec sheed'om Składa się tak, że Kaishi wypada marnie na chwilę obecną przy innych epikach i należałoby coś z tym zrobic. |
7 Kwi 2013, o 15:56 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 80 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |