Strona 3 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Notatnik
[IDEA] Notatnik
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lip 2011, o 22:05 Posty: 32 Miejscowość: Bielsko-Biała Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Beznadzieja możesz otworzyć normalny notatnik Windows albo po prostu wziąć kartkę papieru
_________________ Only 4 S2 |
25 Kwi 2012, o 20:07 |
|
Uczeń Heremona
|
@up
Beznadziejny to jest twoj pomysl kolejnego epika dla rycerza :p. OT: nawet jesli bylaby to opcja wykupywana za plate mysle ze ulatwiloby to zycie graczom~. Czy to ceny itemow, czy jakies info odnosnie eventow (czy to gildiowych czy tych z patronatem "czerwonych") Wiec + @down nie bede wymyslal bo jest on nie potrzebny, i nie spamuj. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. Ostatnio edytowany przez Shorty, 25 Kwi 2012, o 20:30, edytowano w sumie 1 raz |
25 Kwi 2012, o 20:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lip 2011, o 22:05 Posty: 32 Miejscowość: Bielsko-Biała Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Wymyśl lepszy a potem sie wypowiadaj
_________________ Only 4 S2 |
25 Kwi 2012, o 20:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ja korzystam wysyłania wiadomości samemu do siebie!
Mi też pasuje taki pomysł ! |
28 Sty 2013, o 16:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Widze kotleta odgrzewacie regularnie A pomysł coś sie przyjac nie moze..
|
29 Sty 2013, o 18:46 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
oczywiście za, przydatna sprawa
Fate's Whisper i Dziw nie chcesz nie korzystasz, nikt nie zmusza "jego stworzenie pochłonie dużo czasu, który warto przeznaczyć na pomysły bardziej związane z rozgrywką." tia, kilka linijek kodu, to nie super rozbudowany edytor tekstu, a coś prostego jaktablica w gildii |
29 Sty 2013, o 22:00 |
|
Chodząca legenda
|
Nie doczekałem się odpowiedzi od administracji czy jest szansa na wprowadzenie takiej nowości, czy też nie, zatem podbijam temat i proszę o odpowiedź.
Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
7 Kwi 2013, o 13:45 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za. ale tylko z ilością znaków mi nie pasuje.
_________________ To, co mnie nie zabije, to wzmocni... |
7 Kwi 2013, o 13:50 |
|
Uczeń Heremona
|
Był pomysły notatnika, odrzucone, ale Ty to dobrze rozwinąłeś. W sumie, jestem za
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
7 Kwi 2013, o 17:35 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jestem za bardzo by mi to pomogło w grze
_________________ SpydereK VD-S5 |
7 Kwi 2013, o 17:43 |
|
Strona 3 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |